Genius Street

Genius Street


Hoppe v. S.J.'s Caviar e. Blushing Victoria, v. Lindy Lane
Født 2014.

Dette er ei meget spennende hoppe med en voldsom morstamme og etter ingen ringere enn S.J`s Caviar. Den avler meget gode hopper, og hadde på to avkom i Norge to av favorittene til å vinne hoppederby i år, begge vant hver sin kvalifisering, men var litt uheldige i finalen. Likevel har de kjørt inn ca en halv mill begge to.
Denne hoppa har en mega spennende stamme med dobbel 4x4 kryssning på Speedy Crown. Det er noe av det råeste enn kan få på kryssninger på stamme. Se link til blodbanken.
Moren ble tidlig skadet, men det blir ofte de beste avelshoppene som settes tidlig i avel. Hun har i tillegg Lindy Lane som far, noe som regnes som noe av det beste som morfar. 
Genius Street er morens andre avkom, noe som oftest er de beste. 2 og 3 avkom er oftes de beste. Ikke langt ute i rekken. Morens førstefødte er etter ikke den alt for populære faren Judge Joe, men regnes likevel som et stor talent. Han gikk mønstringsløpene tidlig på Leangen med 1.26,4 som raskest.  Etter mitt syn er dette en meget spennende hoppe, men voldsom stamme som jeg har veldig tro på!

Hun står nå i trening til Gudmund Haugstad i Estland, der vi har to hester fra tidligere. Han har meget gode resultater å vise til på unghester, og særlig hopper(vunnet hoppederby med egentrente hester to ganger).Ingen kommentarer: