Dream Street

Dream StreetHoppe v. Revenue e. Annie Layne, v. Supergill
Født 2014

Dream Street  er en veldig spennende hoppe etter Revenue, som for lengst har markert seg i avlen med 38 millionær-avkom. Mor Annie Layne har  produsert millionær-hoppen, SJ’s Majesty (NOK 1,3 mill).

Kombinasjonen Revenue på hopper fra Super Bowl-linjen har vist seg å være svært lønnsom. I Norge har Brandy allerede i år kjørt inn 420 000 kr, blant annet som vinner av auksjonsløpet. I Sverige har In Vain Sund i år travet 12,3 am som 3 åring. 

Andre avkom verdt å nevne er Reven d’Amour (SEK 6,8 mill), Break The Bank K (USD 1,1 mill), Tiffany Brodda (SEK 1,8 mill), Trotteur (SEK 2 mill) og Bastille (USD 500 000). 

Dream Street har gått i flokk med voksne hester og unghester, og har utviklet seg til å bli et trygt og tillitsfullt individ. Hun har mye fransk i seg, og er en stolt og bestemt hoppe, som krever vennlig og bestemt håndtering.

Hoppa står i trening hos Gudmund Haugstad i Estland. Vi har valgt ham da han har resultater å vise til samtidig som dette er en rimelig løsning frem til tre års sesongen. Vi tar hesten til Norge igjen når hesten er startklar.

Ingen kommentarer: