Coktail Street S.K.

Coktail Street S.K.

Hingst v. Coktail Jet e. Love To Love, v. Kosar
Født 2014.

Hingst etter Coktail Jet, og han er jo en avelskonge gjennom mange år i Frankrike og i Europa ellers. Vi har lenge hatt lyst til å ha et avkom etter denne hingsten. Han koster kr 50.000.- bare å bedekke med i Norge, mens i Frankrike koster han 20.000 Euro. Det sier litt om hans popularitet. I tillegg er han som dere ser 3x på Super Bowl noe som er det beste for et Coktail Jet avkom i følge Erik Sandbekk(av de beste på franske stammer i Norge). Han er urhingst, dvs at steinene ikke har falt skikkelig ned enda, dette kan komme av seg selv, ellers blir han vallak. Det er ikke noe mer dramatikk i det. 

Moren Love to Love var ei skikkelig travhoppe i følge kuskene som kjørte henne. Hun kjørte også inn over en halv mill og travet på 1,13,2. Hun har to avkom fra tidigere. To hopper etter hingster som normalt ikke avler hopper i det hele tatt, men begge har startet og gjort det etter forholdene bra. Dette er den første hingsten, og det tredje avkommet som oftest er de beste, så dette må jo bli bra!
Det kan også nevnes at dette er et veldig bra morslag, det kommer flere stortraver fra slekta bakover. Se på linken fra blodbanken som er vedlagt.

Han står nå i trening på Bjerke til Sigbjørn Kolnes. Ingen kommentarer: