torsdag 26. september 2019

Fantastisk helg og mer i vente

Stall Bacalao har lagt bak seg en fantastisk periode og klasseløpshelg.
Vi lever lenge på sånne opplevelser. Seier til Pearl Street lørdagen og en imponerende andreplass til Amazing Street i hoppekriteriet. Vi kjørte inn ca kr 420.000.- på disse dagene legger vi til Orlando Street sin andreplass.

Nå ser vi framover og Amazing Street starter fra spor 1 i kval til Oaks. Rask som hun er så satser vi på å lede hele veien. Vi krysser fingrene for at utviklingen fortsetter, hesten ser strålende ut i trening.

Pearl Street trakk spor 12 på Bjerke den 2.okt. Ikke det beste og mot noen gode bør trippelplass være veldig bra. Hesten viser strålende form så alt kan skje.

Orlando Street er ingen enkel herremann, etter å ha gått bra til andreplass fra dødens sist,ble det galopp denne gangen. Hesten har stor kapasitet, men tar det ikke ut i løp enda. Nå blir det på med jernsko igjen og litt annet utstyr og start på Forus 6.oktober i DNT unghestserie.

Happy Street lader nå for prøveløp 15.oktober på Forus. Vi krysser fingrene for at helsa holder, det er meget stor kapasitet i denne hesten. Veldig spennende.

Ingen kommentarer: