fredag 22. februar 2019

Pearl Street til start i V75 i morgen og rapport på treåringene.

Pearl Street gikk veldig bra i sin første start etter pause og hadde full fart i mål. I morgen møter hun mange gode konkurrenter og vi er fornøyd med en god premie, men med maks løpsopplegg så kan hun kanskje dukke opp der framme, lov å håpe:)

Orlando Street trener på og var ute i en lokalkjøring DNT treårspokal på Biri søndag. Han feiler fra start, litt sprutredd, men avslutter veldig bra og viser at dette er en fin treåring. Han går 1,20 siste tusen meter uten å omtrent puste etterpå. Hesten er klar fysisk, men ikke helt klar mentalt enda. Vi tester ut litt nytt utstyr og kjører noen rutineløp til i rygg for å få han til å tåle sprut. Det er dumt å starte før han er mentalt klar, det vil bare skape dårlige opplevelser både for hest og eiere. Denne hesten kommer, ikke vær redd for det.

Happy Street har trent godt og mye i lang tid hos Buer, det var først meningen at han skulle få gruntrening/tøfftrening i en mnd til, men hesten begynner å bli sliten så vi legger om treningen nå.
Vi håper og tror dette vil slå positivt ut for hesten, det er ikke bare Happy Street som er sliten hos Buer, de andre treåringene kjenner det også så vi er ikke alene. Toppidrett handler om å trene maks mtp hva en hest/utøver tåler. Vi venter spent på denne hesten, målet er prøveløp i mai.

Amazing Street kommer seg hele veien og Tengs er fornøyd så langt. Hun får mye god trening i bakken og legger seg ut gradvis. Planen er å kjører samme type trening en mnd tid til før det blir litt mer fart og hun gjøres klar for løp. Målet er å starte da våren er her og vi tror vi er i rute mtp det. Hesten har mer enn nok fart i kroppen.

Ingen kommentarer: