fredag 18. januar 2019

Nytt år nye muligheter, og nå har vi tre treåringer...spennende!

Stall Bacalao gleder seg veldig til dette året, er dette året vi slår tilbake for fullt? Vi lever i håpet:)

Vi står foran et meget spennende år med fire meget fine hester som vi har forventninger til, og er sterke i trua på at de skal utvikle seg og prestere utvoer i 2019.

Pearl Street har nå blitt 5 år og hadde en fin sesong i fjor, med fem seiere og over kr 100.000.- innkjørt. Hun er nå friskmeldt etter en periode med litt plunder og trenere veldig fint. Vi håper og tror hun tar en nytt steg i år. Neste start blir i månedskifte januar/februar.

Amazing Street har nå vært hos Tengsareid i snart en måned og det går bedre og bedre. Dette er en meget spesiell hoppe med rå innstilling, akkurat som sin mor, men noen hakk mer fornuftig skal vi tro rapportene. Uansett er kunsten nå og trene mye og godt i bakken og bygge en solid grunnmur. Farten har hun så den trenger vi ikke å presse fram nå. Målet er å trene godt en to tre måneder til før vi tenker å prøve oss i prøveløp og etter hvert starte. Viktig å ikke starte å gasse for tidlig her, men hesten er super spennende.

Happy Street trener på etter en roligere periode i julen. Buer ikke helt fornøyd i et jobb, men var bedre igjen neste gang. Vi håper og tror det var en dårlig da. Hesten ser fin ut, men trenger å bygge grunnmur sånn at vi er klare til våren, målet er å starte pluss/minus mai, men dette bestemmer hesten selv. Vi har ingen grunn til å være pessimister, så vi gleder oss.

Orlando Street trener fortsatt fint og gjør alt han får beskjed om. Han skal på Biri igjen et par ganger for å se om utviklingen fortsetter og det blir en helsesjekk i midten av februar for å ta eventuelt det som måtte være. Går alt etter planen blir det prøveløp i midten av mars. Dette blir meget spennende, hesten ser flott ut.

Ingen kommentarer: