torsdag 6. desember 2018

Rapport på hesten

Pearl Street ble strøket sist, men det var ingen dramatikk i det, hun fungerte ikke 100% og ble behandlet i et bakkne. Hun har vært i gang lenge og vært veldig flink med fem seiere så langt i år. En liten service og litt pause vil gjøre godt. Hun trener fint og planen er å starte på Drammen i V75 den 22.des og på Bjerke den 30.des. Vi venter spent på disse løpene.

Orlando Street trener på hele tiden og det kommer meget gode rapporter fra Kvasnes og folket ved Randsfjorden. Hesten utvikler seg fint og har ikke stått over en eneste treningsøkt. Han er en litt flegmatisk type, men har også godt noen økter med skylapper, og da har det kommet inne noen rapporter som tyder på at han imponerer. Hesten skal gå rutineløp på Biri tirsdag den 11.des. Han trenger å trene litt på det å gå i felt. Møt opp på Biri denne kvelden.

Happy Street trener på for fullt igjen nå etter litt sykdom, og rapportene tikker inn ofte på facebook siden fra Pål Buer. Der får vi ser lakta, pulsmålinger osv. Buer er meget fornøyd med det hesten viser. God motor,fine bevegelser og flott hest å se på.

Amazing Street har trent litt roligere noen uker ettersom hun har vært i kraftig vekst. Hun er veldig pigg og kry om dagen og er klar for tøffere trening igjen straks. Planen er at hun kommer til Norge og Tengsareid sin stall i midten av desember. Vi gleder oss til å få de første rapportene derfra.

Ingen kommentarer: