søndag 23. desember 2018

God Jul og Godt nytt travår, rapport på hestene

Julen ringes snart inn og det er ikke lenge til det står et nytt travår foran oss.
Stall Bacalao har lagt bak seg et år med mindre aktivitet enn på mange mange år. Vi har solgt noen hester og vi har kun hatt en løpshest. Pearl Street har vært flink og vunnet 5 løp, det er meget bra.
Vi gleder oss til 2019, vi har tre meget spennende 3 åringer hvor alle trener fint, men hvem har ikke lovende unghester? Uansett det er lov å drømme. Blir 2019 det året Stall Bacalao er med i de store unghestløpene? Vi krysser fingrene og føler også det hadde vært litt fortjent.

Pearl Street ble strøket lørdag da hun ikke var som best i trening. Hun var til sjekk fredag og veterinærer og Synstelien tror de har funnet problemet. Hun er behandlet og neste start blir tidligst om en drøy måned.

Orlando Street har ikke stått over en dag med trening, han har vokst jevnt og fint, og ser rett og slett ut som en meget stor og fin hest. Vi håper og tror han er tidlig utviklet i kroppen, men det gjenstår litt på det psykiske. Dette jobbes det med og kommer dette på plass kan dette bli veldig spennende. Han skal til Biri en dag i jula for å trene på dette å gå i felt osv. Uansett det han viste på Biri for en drøy uke siden tillater oss å være optimister, vi gleder oss til 2019.

Amazing Street er nå på plass hos Tengsareid. Reisen gikk fint, men ikke slått seg helt til ro enda. Komme på en helt ny plass kan stresse hestene og alle slår seg ikke til ro med en gang. Hun er også en meget spesiell dame så hun må få litt tid. De hadde brukt en hel formiddag bare på å sko henne.
Uansett gleder vi oss til 2019 med denne hoppa, hun har vist fine ting i trening i lang tid. Nå blir det masse god trening i noen måneder før vi satser på å være klare til start på våren/sommeren.

Happy Street har trent godt i en lengre periode nå. Buer er fornøyd med måten han gjør ting på og han har gode verdier på laktat og puls. Hesten fikk en service denne uka og får det litt rolig i julen før hardere trening ventes på nyåret. Det er all grunn til å være optimistisk med denne hesten, stamme og hesten selv gjør at vi gleder oss til 2019. Målet er start til våren/sommeren, men dette bestemmer hesten selv. Han er jo meldt i auksjonsløpet, men mulig dette kommer for tidlig. Vi må huske hesten var igjennom en operasjon i vår.

Ingen kommentarer: