mandag 24. september 2018

Rapport på hestene

Pearl Street satt fast i sin siste start og fikk løpet sitt ødelagt av en som feilet foran henne. Hesten kjentes fin ut og gikk i mål med krefter spart. Hun starter på Bjerke i lunsjløp i morgen tirsdag 25.sept. Hun møter noen bra hester, men skal ha en god mulighet i dette feltet. Hesten trener fint og Kolnes er fornøyd.

Amazing Street trener veldig fint om dagen, hun oppfører seg fint og er meget treningsvillig. Hun var på banen for litt siden og det gikk meget bra. Gikk to 2000 metere på ca 1,30-35 og avsluttet det siste jobbet meget bra. Dette er ei meget lovende hoppe som det blir spennende å følge neste år. Holder hun seg hel så kan det bli riktig så bra. Det er tenkt at hesten skal til Norge i desember og vi jobber med valget av trener. Vi vurderer noen alternativer.

Orlando Street trener på hjemme hos Kvasnes og ser fin ut, ikke vært noe mer på bane, men han får mye god og nyttig trening. Grunnlaget for treårssesongen legges nå. Han skal på banen igjen om ikke lenge. Vi håper den fine utviklingen fortsetter.

Happy Street er kommet godt i gang hos Pål Buer. Han trener meget bra og er en klok hest sier Buer. Rapportene vi får ukentlig fra Buer er meget gode og vi skjønner på han at han er veldig fornøyd. Vi krysser fingrene for at helsa holder og at hesten fortsetter utviklingen, da har vi en meget spennende treåring her også.

Ingen kommentarer: