onsdag 14. februar 2018

Ny hest, starthest i dag og i morgen

Stall Bacalao har kjøpt en ny hest. En flott 2 årig hingst etter Orlando Vici. Den går i trening til Kristine Kvasnes. Dette er en meget spennende hest som trener fint og gjør alt på en perfekt måte så langt. Hesten får navnet Orlando Street. Det som også er hyggelig er at vi har fått med to nye eiere på hesten, Roy Pedersen og Geir Bjerke ønskes velkommen!

Russel Street starter på Bjerke i kveld og er lite betrodd fra spor 12. Hesten har trent veldig bra og skal i følge treneren tatt et steg videre. Vi har forhåpninger til Russel skal utvikle seg videre denne sesongen og gjøre det bra. Det blir ikke enkelt fra spor 12, men vi stiller til start med ambisjoner.

Coktial Street starter på Bjerke i morgen. Trener veldig fint og har begynt å røyte(noe som er et godt tegn) etter behandling for mage/tarm. Han fikk også spor 12 på auto så amisjonene sank noe da, men fortsetter utviklingen kan det bli spennende. Hesten kommer ut mer amrikanervogn og blinkers denne gangen. Dette for å få han til å våkne litt mer. Vi venter spent på løpet.

Pearl Street var meldt sist uke, men dette var en feilmelding. Hesten trenes for fullt inn mot en meget spennende sesong. Vi håper og tror hun utvikler seg videre, da kan det bli en meget spennende sesong hvor det er mye penger å kjøre om.

Happy Street trener veldig bra og ser ut til å bli en flott hest. Oppfører seg eksemplarisk og er lett på beina. Kjenner det beynner å bygge seg opp en forventning til denne hesten, men vi vet selvsagt at det er langt fram og mye kan skje.

Amazing Street vokser og begynner å se riktig så fin ut. Trener fint og har blitt mer voksen, men settes ikke for mye fart på enda, da kan det lett koke over for henne. Viktig med mye god grunntrening i denne perioden.

Frecel Street ble lagt ut for salg, men dette blir ikke noe av. Denne hesten er rett og slett ikke god og vi kan ikke selge en sånn hest. Denne uka slo han til igjen, sparket og ødela en vogn osv. Denne hesten er rett å slett farlig for omverdenen og blir derfor avlivet dessverre. Tungt å ta en sånn avgjørelse, men det eneste riktige.

Ingen kommentarer: