tirsdag 19. desember 2017

Pearl Street til start i morgen onsdag, og straks juleferie

Pearl Street starter i lunsjtrav på Drammen i morgen. Hun har trent fint og har fått spor 6 på auto. Vi stiller til start med ambisjoner om feilfritt og en god innsats, tvi tvi.

Coktail Street fikk syra sist, han skuffet oss litt, men han er ikke vant til å åpne på 1,13. Dette satt seg i beina og han klarte ikke å fullføre som tidligere. Dette vil etter alt å dømme gjøre han godt, han trenger noen løp før han er der vi håper og tror han skal være. Alt virker fint i trening etter starten og neste start blir på Bjerke 3.januar hvis vi kommer med.

Russel Street trener forbedret og bruker bakbeina på en annen måte enn tidligere. Han får en liten treningsperiode nå før det blir ny start. Det blir spennende å følge denne hesten utover, tar han et nytt steg. Vi håper og tror det!

Frecel Street kommer seg sakt, men sikkert. Han mangler fortsatt litt fart, men oppfører seg bedre. Vi kommer til å klemme på i trening nå framover for å se om han kan løfte seg ytterligere. Tanken er å ta han til Norge i slutten av janauar.

Dream Street er nå i full trening igjen og det økes på med trening her. Hun må begynne å vise noe mer nå på nyåret ellers vurderes det andre alternativer.

Amazing Street må fortsatt bedøves sånn at hun får på sko. Dette er en meget spesiell dame, som vet hva hun vil. Hun er veldig fin å kjøre med og viser flott teknikk og spenst i steget.

Happy Street trener på hele veien og utvikler seg fint. Det er viktig med mye god trening sånn at grunnmuren blir bra.

Ingen kommentarer: