fredag 3. november 2017

Russel Street i V75 på hjemmebanen Biri lørdag, Gentile F. Boko sin skade er alvorlig

Russel Street starter fra spor 1 i V75 på Biri lørdag. Han står meget sepennende til og vi stiller til start med ambisjoner. Han er rask ut på volte så kan fort sitte i tet. Han er sterk og holder farten til mål så dette blir en test for å se om han kan være en fast langløper framover.

Gentile F. Boko sin skade var meget alvorlig og 70% av gaffelbåndet var ødelagt pluss den ene greina. Dvs sannsynlighetene for å komme tilbake i banen er meget små. Dette er bare utrolig trist med denne flotte hesten vi gledet oss til å følge videre. Hesten gis bort mot en prosentvis fordeling hvis noen har lyst å prøve. Ta kontakt.

Coktail Street gikk rutineløp på Biri tirsdag og fungerte perfekt. Han gikk siste tusen på 1.20 og hadde 1.17 fart på oppløpet. Han er lang i takene så han mangler litt fart og skjønner ikke helt hva dette går ut på enda. Vi melder til Biri 10.november for å se om vi kommer med. Satser på å starte han litt i gang. Ingen seiersambisjoner i første starten. Dette blir i såfall en test, men denne hesten kan bli bra på sikt.

Pearl Street gikk jobb sist uke på 1.23 og fungerte bra. Får et jobb til før det blir start. Hun er ingen stjerne enda, men vi satser på å starte henne litt i gang. Vi håper og tror hun blir bra på sikt.

Frecel Street våker mer og mer til liv etter kastrasjon, men mangler fortsatt litt fart, men dette kommer seg gradvis. Han trenes på framover og vi håper den positive utviklingen fortsetter utover.

Amazing Street er "gal" men har samtidig flotte bevegelser og kommer seg hele veien. Altså ei skikkelig "kruttønnn", men det er ofte disse hoppene som blir best. Moren var helt lik, og hun vant jo hoppederby.

Happy Street er nå på plass hos Atle Utbjoa for mer trening. Vi takker Kenneth Handeland for en flott innkjøringsjobb. Vi venter spent på nye rapporter fra ny plass.

Ingen kommentarer: