torsdag 16. november 2017

Russel Street i V75 lørdag, men både Pearl Street og Coktail Street debuterer i samme løp onsdag.

Russel Street er dum på voltestart, og særlig hvis han skal lede volten, dette beviste han sist på Biri. Vi prøver lykken på nytt lørdag på Bjerke i langløpet innenfor V75 med kroner 100.000.- i første. Han møter mange gode hester, men han er god selv også på langløp. Dette blir spennende og vi føler oss ikke slått på forhånd. Det blir å kjøre litt på sjans, kommer åpningen blir han skummel.

Pearl Street debuterer på Bjerke onsdag i samme løp som Coktial Street. Hun kommer seg gradvis og det blir spennende å se henne i banen. Vanskelig å si hvor bra hun er, men målet er å starte henne litt i gang og hun kan en del denne hoppa. Hun fikk et fin sjuendespor på volte så får vi se hvor hun havner.

Coktial Street starter i sammen løpet, fra spor 4 på volte, ikke det beste, men han virker fornuftig og sikker så det skal gå bra. Kommer til å sette på "blinker" for å se om han våkner litt mer til. Han har krefter og kapsitet i massevis, men byr seg ikke skikkelig til enda. Uansett blir det spennende å se han i sitt første løp. Han skal også startes litt i gang.

Dream Street er i trening igjen og fungerer greit, får bare tung trening i trykkvogn nå før det blir satt litt mer fart på nyåret.

Frecel Street har kommet seg en mye de sist to ukene og tar i mer i trening, nå går han med hode foran de han trener sammen med, men ikke noe mer. "Det skal jo holde i løp" Han er forsatt ikke til å stole på og går å slår litt og kan finne på mye rart, uansett så kommer han seg veldig, og det er stor kapasitet i hesten.

Amazing Street får det litt rolig om dagen ettersom hun er i vekst, men trener på og ser fin ut med flotte bevegelser.

Happy Street jogger på og gjør som han får beskjed om. Han er stor og er en flott type som alle skryter av. Viktig å bygge opp en skikkelig grunnmur nå sånn at han mye å bygge videre på utover vinteren og sommeren.

Ingen kommentarer: