torsdag 30. november 2017

Pearl Street og Coktail Street til start på Bjerke 6.des,

Pearl Street overrasket oss veldig med et meget godt løp i første starten. Hun var med på mye kjøring og gikk meget bra til slutt og ble nummer to. Hun starter igjen på Bjerke nest uke. Hun trakk spor 1 på volte med Stensen i vogna, noe som er meget bra. Går hun som sist bør hun være med å kjempe i toppen her.

Coktail Street gikk også bra i sin første start, men ble litt pigg fra start og feilet fra det trange fjerdesporet. Han starter også onsdag på Bjerke, men ikke i det samme løpet som Pearl, det er jo fint:)
Går han feilfritt fra spor 9 noe som bør være greit så blir det spennende å se hva han klarer. Hesten er på gang og våkner mer og mer.

Russel Street får nå litt pause etter å ha vært i gang lenge. Han har blitt behandlet og dette på steder der han ikke har blitt behandlet tidligere. Vi er meget positive til det vi fant her, kanskje får vi han enda bedre når han er i banen igjen. Denne hesten har mye ugjort i banen og bør ha mye å hente. Hesten har gått glipp av store premier de siste månene. Det blir nok ikke noe start før enn på nyåret på denne hesten. Han skal være 100% klar før vi starter!

Frecel Street trener på, men dette er en skikkelig "banditt" han er ikke til å stole på og kan plutselig slå, noe som slettes ikke er bra. Han gikk jobb inne på banen sist uke og gikk 1.35 2000 meter uten å være sliten. Utfordringen med hesten er at han må ville dette selv, og i tillegg slutte å slå. Gjør han ikke det har vi en utfordring, ingen vil/kan kjøre han.

Amazing Street trener på, men får det litt roligere da hun vokser mye om dagen, hun ser fortsatt fin ut og kommer seg gradvis.

Happy Street trener på og ser fin ut, han er veldig høy bak og er i vekst, han kommer til å bli stor. De er veldig fornøyd med det han viser i trening, jogger på lette bein.

Ingen kommentarer: