tirsdag 3. oktober 2017

Ny trener, syk hest og hest til start

Gentile F.Boko startet som stor favoritt sist uke, men skuffet veldig. Mange tenkte at hesten er feig og ikke så god som vi først trodde. I ettertid viste det seg at hesten var syk for dagen. Det ble påvist kraftig innfeksjon. Da blir det 14 dager på medisiner og litt trening før det blir start igjen. Vi krysser fingrene for at hesten ikke tar skade av dette og er tilbake om ikke lenge.

Coktail Street har fått ny trener. Hesten har stått på samme plassen i to år og ikke kommet til start.  Hesten var heller ikke som best etter en helsekontroll, og vi bestemte oss for å flytte hesten. Kristine Kvasnes har overtatt ansvaret, en meget lovende og hardtarbeidende trener som det blir spennende å prøve. Nytt treningsopplegg, og nye innpulser håper vi slår positivt ut. Vi venter i spenning.

Pearl Street gikk godkjent prøveløp sist uke. Hun galopperte litt fra start da hun ble ivrig og gikk ut i passgang. Hesten gikk greit etterpå, men kusken mente hun ikke var helt klar for løp enda. Vi trener på noen uker til før det blir noe start.

Russel Street gikk veldig bra i siste start, og starter på Bjerke i morgen. 2600 meter fra et perfekt andrespor i kampen om kr 30.000.- Hesten har vist strålende form i det siste så vi stiller til start med ambisjoner om seier. Tvi tvi!

Frecel Street har blitt vallak og det begynner så smått å merkes, går mer i strikkene nå, men fortsatt for tidlig å si hvordan ting fungerer. Han trenes nå to ganger av 30 min hver dag. Dette for å unngå komplikasjoner med såret osv. Det er stor kapasitet i denne hesten så det blir spennende å følge han videre.

Amazing Street er fortsatt en bestemt dame, hun må bedøves for å få på sko, men det kommer seg. Nå fikk de skodd henne på frambeina uten bedøvelse, men på bakbeina måtte hun bedøves;) Hun er akkurat lik sin mor, sånn var hun også som unghest. Ellers er hun i vekst om dagen så får det litt roligere i trening.

Happy Street er godt i gang med innkjøring i Stavanger hos Handeland. Flott hest som det blir spennende å følge framover.

Dream Street står på boks etter operasjon.

Ingen kommentarer: