onsdag 25. oktober 2017

Nok et slag midt i "tryne" på Stall Bacalao, kan Russel Street rette opp litt i kveld?

Det skal ikke være mulig å ha så mye uflaks som oss i Stall Bacalao. I dag fikk vi telefon fra Kolnes som kunne informere om at Gentile F. Boko hadde fått gaffelbåndskade. Hesten har sett fantastisk ut i trening etter en kraftig halsbetennelse som måtte medisineres etter den siste starten. Alt dette er en mager trøst. Hesten skal sjekkes opp om en ukes tid, men mest sannsynlig kvitter vi oss med hesten. For et andelslag kan vi ikke vente på en sånn skade. 

Russel Street starter på Bjerke som favoritt i kveld. Han var snørrete sist, men presterte uansett bra. Kan han hjelpe oss så dagen ikke blir helt ødelagt? Han har sett strålende ut i trening så vi må jo håpe!

Coktail Street har trent fint etter siste jobbet på Biri der han så spenstig og fin ut. Løp rundt på Biri og knegget som en skikkelig gladgutt. Han går rutineløp på Biri tirsdag, plan legges etter dette. Kanskje blir det neste en start.

Pearl Street trener fint og kommer seg gradvis. Får et jobb på fredag, etter dette legger vi en plan. Mye mulig vi starter i november.

Frecel Street kommer seg gradvis etter kastrasjon, og går mer i tømmene, men har fortsatt sine egne meninger så han foretrekker følge på trening.

Happy Street ser flott ut og jogger nå fire km på hver økt. Må få skryte av oppfølging osv vi som kunder har opplevd hos Kenneth Handeland og hans team. Meget bra!!

Amazing Street trener på og kommer seg hele veien. Hun vokser litt om dagen noe som gjør at hun får det litt roligere i trening.

Ingen kommentarer: