tirsdag 26. september 2017

Russel Street i storform, Gentile F.Boko og Pearl Street i morgen

Coktail Street kommer ikke til start onsdag, hesten fungerte ikke som best i jobb fredag. Han var i går til sjekk og her var det litt å ta tak i. Behandlet i begge framkne og halsen. Hesten trenger litt mer tid før det blir start, og kanskje hesten ville ha godt av litt annet treningsopplegg og enda tettere oppfølging en periode for å bli klar. Dette vurderes nå om dagen, men ingenting er klart.

Pearl Street er klar for prøveløp i morgen og har fungert veldig fint i det siste, det gjorde hun også i et banejobb fredag. Det blir spennende å se henne i banen. Vi legger planen videre etter dette.

Gentile F. Boko starter fra et perfekt fjerdespor i morgen. Han har sett strålende ut i trening etter den siste starten så her skal han helt klart være med å kjempe om seieren.

Russel Street avsluttet veldig bra sist onsdag og ble nummer to. Han satt sist utvendig og kom som ei kule til slutt. Gikk 1,15,0 2100 meter. Hesten er i skikkelig utvikling og kommer seg for hver start. Neste start blir på Bjerke neste onsdag, 2600 meter. Håper vi kommer med der, han har litt lite poeng, men tror det skal gå bra.

Frecel Street er kastreret og trenes nå to ganger hver dag. Alt har gått bra så her økes det på gradvis.

Amazing Street trener på, men er inne i en vekstperiode så får det litt roligere nå om dagen.

Happy Street har kommet inn til Forus hvor han skal lære travets ABC. Dette er en flott hest som mange skryter av. Fin type til å være etter Broadway Hall.

Dream Street har fjernet løse beinbiter og står nå på boks en periode. Kanskje det er derfor hun ikke har sluppet seg helt.

Ingen kommentarer: