fredag 15. september 2017

Ny hest, nye eiere og flere gode opplevelser

Vi var på auksjonen i helgen og kjøpte inn en ny hest til andelslaget. Vi kjøpte vårt førstevalg som er etter søstera til Cash Street. Vi vet dette slaget løper, og vi likte hesten veldig godt. Hesten kommer til å bytte navn til Happy Street(glad hest og eiergjeng).Det er ikke noe mindre hyggelig å få med hele fem nye medlemmer i laget. Rune Vidar Nordum, Eddie Gindaker, Thor Hermann Leirdal, Nils Petter Røise og Torbjørn Sørum. Velkommen til Stall Bacalao skal dere være, dette skal dere aldri angre på. Strategien til Stall Bacalao er å spre risikoen/ ha flere trenere på hestene, derfor går denne i trening til meget dyktige Pål Buer. Vi venter spent på rapportene.

Gentile F.Boko startet på Bjerke onsdag og gikk veldig bra til 2.plass. Han fikk et fint løp bakfra denne gangen fra spor 12, noe hesten har godt av. Han gikk skikkelig til mål, men klarte ikke å ta seg forbi vinneren på oppløpet, den hesten var mer speedig. Hesten går i mål med full fart og er skikkelig på gang. Tenk den dagen vi begynner å lette denne hesten, han går med fire tunge jernsko osv.
Neste start blir på Bjerke 27.september.

Russel Street startet søndagen klasseløpsdagen, han hadde et perfekt startspor og kom fint til, men kusken valgte å sitte da toget kom bafra, dette ble feil, men hesten avslutter som en vind til 5.plass. Hesten så finere ut en noen gang med amrikanervogn osv. Han skal starte igjen på Bjerke neste uke. Løp for stallansatte med Hans Jørgen Eggen i vogna. Trakk et fint spor 9 og bør være med å kjempe om sieren i dette løpet. Hesten gikk tross alt 1.15,2 med masse krefter på lager sist.

Coktail Street trener fint og har stor motor, men mangler litt fart og rutine, skjønner ikke helt hva dette går ut på enda. Uansett vi starter 27.september på Bjerke. Vi forventer ikke å vinne denne gangen, men er med for å komme igang og få rutine, denne hesten blir bra på sikt. Våkner han kan han bli riktig bra!

Pearl Street trener flott og ser veldig fin ut i kroppen nå, satt seg. Hun skal også starte i prøveløp 27.september. Vi gleder oss til å se henne i banen, vi legger videre plan etter prøveløpet. Vi har all grunn til å tro hun får en flott høst!

Dream Street har blitt operert for en beinbit og må ta det rolig noen uker, kanskje dette er grunnen til at hun ikke har sluppet helt taket?? Vi får håpe sånn at hun kan komme hjem fra Estland snart.

Frecel Street har blitt en "NY" heste. Ble kasterert denne uka og ser mye større og finere ut enn tidligere;) Rett og fin i beina og en skikkelig stor kriger som vi gleder oss til å få hjem til Norge rundt nyttår. Hesten går i trening til Anders Wolden.

Amazing Street trener på og ser finere og finere ut. Hun er litt liten, men det er ikke størrelsen det kommer ann på. Hun bare danser avgårde.

Ingen kommentarer: