torsdag 7. september 2017

Klasseløpshelg uten hester fra Stall Bacalao, men vi har to hester til start.

Russel Street starter søndagen på klasseløpsdagen. Han var veldig heldig denne gangen og takk spor 2. Han har trent veldig fint etter behandling og han blir testet med "amrikanervogn" denne gangen. Vi gleder oss til dette løpet og håper han er med å kjemper om førstepremien på kr 40.000.-

Gentile F. Boko starter på Bjerke i V76 onsdag den 13.sept. Han var ikke så heldig med sporet denne gangen, spor 12, men hesten har også godt av å gå et løp bakfra, han er god nok til å vinne et løp som dette. Hesten har sett veldig fin ut i trening.

Pearl Street er nå i full trening igjen etter litt sykdom, hun gikk 1600 meter på 1,23 denne uka. Kolnes var veldig fornøyd med dette jobbet. Hun får et jobb til før det blir prøveløp.

Coktail Street ser finere og finere ut, bra motor på hesten. Han blir testet i et litt tøffere jobb i løpet av de nærmeste dagene. Hvis dette ser bra ut meldes han til løp. Vi venter i spenning.

Dream Street trener på og kommer seg sakte, men sikkert.

Frecel Street får mye god trening og Haugstad er fornøyd med utviklingen. Vi tar hesten hjem rundt nyttår. Hesten skal i trening hos Anders Wolden.

Amazing Street løper rundt med halen i været og ser flott ut. Hun er i full trening og liker det hun holder på med om dagen.

Ingen kommentarer: