onsdag 23. august 2017

Rapport på hestene

Gentile F Boko tapte på målstreken for en smygkjørt hest mandag, men får godkjent, selv om vi ble litt skuffet. Dette er en stor og tung hest som ikke er så speedig, men han gikk ny rekord og er i utvikling. Det var også tre uker siden siste start så noe av forklaringen kan ligge der. Neste start blir på Bjerke i V76 13. september. Der står har perfekt inne i et løp stengt på kr 55.000.-

Russel Street har blitt behandlet to runder i framknea, han trener på som normalt, og målet er å starte på Bjerke klasseløpssøndagen. Der har han et perfekt løp for norskfødte 4 åringer under kr 100.000.-

Pearl Street er friskmeldt og ser fin ut, hun trenes på og målet er at hun skal starte i løpet av september. Dette blir veldig spennende!

Coktail Street kommer seg hele veien, får mye god trening, mangler litt fart, men dette blir bedre og bedre. Målet er å starte i løpet av september. Han er litt umoden enda og må skjønne litt hva dette går ut på, men det kommer.

Dream Streeet har jeg ikke så mye nytt å melde om, annet enn at det ikke har gått så mye framover som ønsket.

Frecel Street trener på og alt ser bra ut, hesten har bra motor og Haugstad er godt fornøyd med han i trening. Han vokser en del om dagen og det vil gjøre han godt. Eneste som er å utsette på denne hesten er at han har litt skummel frambeinsstilling. Broren på 3 år har nå debutert og skal også starte i kvalifisering til kriteriet.

Amazing Street ser veldig fin ut, hun får mye god trening og bare danser i vei. Hun har blitt litt mer voksen og samarbeider mye bedre. Veldig spennende hest.

Ingen kommentarer: