torsdag 10. august 2017

Ferien er over og vi venter spent på høsten

Vel overstått sommerferie, og det har skjedd en del Stall Bacalao siden sist.

Vi har solgt Goldie Street og Royalty Street, mens Gentile F Boko er handlet inn til oss i Stall Bacalao.Vi ønsker nye eier lykke til.

Gentile F Boko har startet to ganger for oss, og vunnet begge løpene veldig lett. Dette er en stor og fin hest som vi håper kan gi oss mange gleder utover høsten. neste løp blir enten den 21 eller 23 august på Bjerke.

Russel Street har lagt bak seg en god periode, men skuffet stort selvsagt da det gjalt som mest sist helg. Da var han syk for dagen og hadde ikke noe krefter å springe med. Hesten har nå blitt behandlet og får det litt rolig, neste mål blir Bjerke på klasseløpssøndagen den 10.september.

Pearl Street begynner virkelig å se fin ut nå. Har vokst seg til og det nærmer seg start. Hun har fått en liten halsbetennelse, men er klar igjen ganske snart. Det er mye penger å kjøre om utover høsten så vi gleder oss til høsten.

Coktail Street har også lagt bak seg en god periode, han har vokst mye, men begynner nå å bli fin i kroppen. Han gikk sist uke jobb på 1,20, men mangler litt fart enda. Dette kommer, men vi må være litt tålmodige. Hesten blir spennende utover høsten.

Frecel Street har det blitt lagt om litt på treningen til, han har litt problemer med frambeinsstillingen, ingen store saker, men nok til at vi justerer litt på treningen. Han har nok fart så det er ikke noe problem. Trenes derfor litt mer foran trykkvogn, sånn at han får styrket bakparten.

Amazing Street trener på og har blitt veldig samarbeidsvillig og traver som ei klokke. Veldig artig å kjøre med ifølge treneren.

Ingen kommentarer: