mandag 3. juli 2017

God sommer fra Stall Bacalao og rapport på hestene.

Goldie Street var ute i kval til JGP. Fra spor 10 var vi klar over at det ikke ble lett, men hun går bra fra spor 10 og traver ny rekort på 1,14,3. Fra et bedre spor går hun en 13 tid, noe som er veldig bra. Startet på Bjerke i dag fra spor 1. Klarte ikke å forsvare sporet og ble sittende i tredje innvendig. Feiler som pigg da hun skal angripe inn på oppløpet, hadde proppene og alt igjen. Går glipp av en 15 tid over 2100 meter. Det skal ikke lykkes for oss på denne hesten, derfor er hun nå lagt ut for salg. Vi vurderer salg hvis prisen blir riktig.

Royalty Street gikk løp sist uke og var klart mye bedre. Fungerte perfekt og ble ikke mast på i det hele tatt. Kunne kjørt fortere, men vi velger å bygge han opp sagte, men sikkert. Han trenger noen gode opplevelser. Vi håper framgangen fortsetter.

Russel Street vant nest sist på en flott måte og ble nr 4 på Bjerke nå sist. Han trivdes ikke på den nye løse banen på Bjerke, men får godkjent uansett. Satt veldig langt bak og ingen gikk noe da han satt i rygg. Han starter igjen på Jarlsberg fredag denne uka. Fikk også et fint spor. Vi stiller til start med ambisjoner.

Pearl Street har kommet seg veldig den siste tiden og Kolnes er godt fornøyd med hesten. Hun trener på noen uker til så blir det prøveløp. Denne hesten kommer, vi må bare bruke litt ekstra tid. Det er mye penger å kjøre om til høsten.

Coktail Street kommer seg gradvis og har vokst mye i det siste. Han har god motor, men mangler litt fart enda. Denne hesten kommer, men vi starter ikke før vi er sikre på at vi 100% klare.

Dream Street trener på og kommer seg gradvis kan Haugstad melde. Hun trenes skikkelig hardt nå så får det bære eller briste.

Frecel Street trener fint og kommer seg hele veien. Fin hest, eneste minuset med denne hesten er at han er tåvi foran, men ikke mer enn at det skal gå bra. Traver meget fint!

Amazing Street trener på og alt går gradvis bedre. Det var først meningen at hun skulle gå litt på beite i sommer, men hun kommer til å bli trent hele veien, og gå ute på grønt om dagen. Hun er liksom så godt i gang nå at vi fortsetter sånn.

Ingen kommentarer: