onsdag 19. juli 2017

Ferierapport med starthester

Goldie Street starter på Bjerke i dag, men trakk et dårlig spor. Uansett er ikke motstanden avskrekkende og uten tull og litt fart i front kan hun dukke opp der framme.

Royalty Street gikk løp mandag og fikk et tøft løp i dødens. Fullførte greit likevel. Han legges ut til salgs for å sjekke markedet.

Russel Street gikk bra på Jarlsberg sist, og han starter på Sørlandet i sølvhesten til helgen. Der møter han tøff motstand, men med fin reise skal det bli spennende å se hvor langt han rekker.

Gentile F Boko debuterer for oss mandag på Bjerke, Kolnes er veldig fornøyd med det hesten viser i trening. Uansett skal vi huske det er en hest som kun har startet seks ganger og må bygges opp gradvis. Hesten trakk spor fire og er hyggelig ut så vi får se hvor langt det rekker.

Frecel Street trener på og virker fin, men sliter litt med stillingen på frambeina. Det legges nå inn en periode med litt annen trening for å se om dette hjelper litt.

Amazing Street samarbeider mye bedre nå og traver veldig fint, men dette er ei skikkelig kruttønne.

Dream Street trener på men ikke den største framgangen.

Coktail Street gikk jobb på Bjerke denne uka på 1,22. Han fungerte veldig fint, men mangler fortsatt litt fart. Trener på litt til før det blir noe start.

Pearl Street får mye god trening om dagen, og testes i jobb neste uke. Dette er traver sier Kolnes, men vi stresser ikke, hun må være klar.

Ingen kommentarer: