onsdag 21. juni 2017

Det skjer mye i Stall Bacalao om dagen

Det er på tide med en oppdatering igjen, og det har skjedd mye siden sist.

Årsmøte er avholdt og det ble et bra møte og tur til København for en gjeng på 14 stykker.

Ellers så følger det rapport på hestene under.

Russel Street vant veldig lett sist og så flott ut. Endelig fungerte han som vi ønker og håper bare det fortsetter sånn, da kan vi få mye morsomt med denne hesten. Han starter på Bjerke mandag 26.juni, men trakk selvsagt et dårlig åttende spor. Uansett mot denne gjengen og en prestasjon som sist skal han ha en god mulighet.

Goldie Street startet på Jarlsberg mandag, men feilet fra start og tapte 40-50 meter. Kom sterkt tilbake og gikk veldig bra. Klar framgang og Tengsareid mente hun var god for en lav 1.15 tid for dagen. Vi meldte henne i JGP kval ettersom vi har betalt og hun har ikke vondt av å prøve seg, og vi sparer ikke på noe lenger nå. Hun går sikkert en 1,13 tid uten tull. Hun trakk et dårlig spor selvsagt, men vi tar det som det kommer og ser hvor fort hun kan flytte beina på en sprint.

Royalty Street gjorde comeback sist og vi var veldig spente, men han skuffet stort og var akkurat som tidligere. Vi sliter med å finne ut av denne hesten, men nå tror Cato og Bente de har funnet ut av det. Uansett vi vil se det i banen før vi tør å tro på noe som helst. Dette er en voldsom traver, måtte det bare løsne.

Pearl Street gikk sitt første jobb i går, hun travet 1,25 på en lett måte, og Kolnes var fornøyd. Hun begynner å komme seg i kroppen nå, og vi trener på noen uker så får vi se om det blir start snart. Dette er traver sier Kolnes, håper han får rett og at hun setter seg i kroppen.

Coktail Street skal gå jobb på Bjerke i dag med Tengsareid i vogna. Han har trent fint lenge, men ikke gått jobb på banen på en stund, derfor blir det spennende å høre om det er noe framgang. Vi avgjør etter i dag om når det blir noe start.

Dream Street har kommet seg veldig, Haugstad hadde hatt henne med på banen og da hadde han fått sjokk. Han var nære ved å gi opp denne hesten, men dette var så positivt at nå trenes hun på knallhardt så får vi se om det nærmer seg noe.

Frecel Street trener veldig fint og er en hest Haugstad er godt fornøyd med. Haugstad hadde sist uke besøk av Timo Nurm0s for å gå gjennom drifte/opplegget osv. Han mente dette så veldig bra ut, og han kjørte Frecel i et jobb. Han mente denne ikke sto noe tilbake for de beste toåringene som han hadde på sin egen stall. Haugstad kjører nå samme opplegg Timo Nurmos. Veldig spennende hest som få håper helsa holder på.

Amazing Street har vi blitt tilbudt store summer på nå, men vi selger ikke. Hun kommer seg hele tiden og er i full trening. Bestemt damen, men det går mye bedre nå. Hun går ute på gress hele dagen og koser seg samtidig som hun også blir trent.

Ingen kommentarer: