torsdag 18. mai 2017

To starthester Goldie og Russel

Vi går en spennende tid i møte. Lørdag starter Goldie Street på Jarlsberg og onsdag er det Russel Street sin tur.

Goldie trakk spor 12 noe som er helt greit. Hun skal få et pent løp første gangen ut, men det kjøres siste biten hvis det er noe å kjøre med. Hesten har trent veldig fint, første gang ut er en god premie bra, men vi blir ikke overrasket om hun blåser de til slutt.

Russel starter på Bjerke onsdag. Trakk spor 8 noe som er vanskelig, men hesten har vist fine ting i trening så ingenting er håpløs, hesten er i utvikling.

Royalty Street var på Jarlsberg i dag og så veldig fin ut. Gikk 2000 meter på 1,21 veldig lett. Gikk 1,15 siste 300 meter og da var han grisepigg i mål. Han får et nytt jobb om to uker. Ser det like bra ut da blir det start. Måtte vi få til denne hesten!!

Pearl Street er i kraftig vekst og får god styrke og rolig trening. Vi kan ikke starte før kroppen er klar, men denne hesten kommer, må bare sette seg i kroppen først.

Genius Street trener fint og Wolden er fornøyd. Har vært litt småforkjølet, men er i full trening. Målet er prøveløp i mnd skifte juni/juli. Dette er traver sier treneren.

Coktail Street gikk godkjent prøveløp tirsdag. Feilet i første sving, da det gikk litt fort. Hesten gikk fint etterpå. Vi trener på noen uker til før første start. Denne hesten kommer sier Kolnes. Vi venter i spenning.

Dream Street trener på, men viser ikke så stor framgang som ønsket. Vil liksom ikke ta i for fullt, men plutselig løsner det.

Frecel Street trener veldig fint. Får intervaller og mye god trening. Han har lav puls og beveger seg fint.

Amazing Street går ting framover med. Bestemt dame som rappet til treneren rett over skinnleggen her om dagen. De gale hoppene blir som oftest best;)

Ingen kommentarer: