torsdag 4. mai 2017

Hestene begynner å våkne

Russel Street starter søndag på Biri. Han fikk et perfekt 9 spor. Møter noen gode hester og hesten skal få et fint løp etter pause. Han trener fint etter behandling og skal ikke avskrives søndag. Tar han nye steg, det er målet. Går det greit søndag starter vi i V75 på Biri påfølgende helg.

Royalty Street har fått medisiner etter hoste/snørr, men er i trening. Det blir en test på banen om ikke lenge. Hesten er helt klart på gang. Får vi de svar vi håper på i banen. Det hadde vi fortjent.

Goldie Street trener fint og gikk jobb sist uke. Hun var veldig på hugget og fungerte 100%. . Hun er også satt på medisiner etter å ha hostet/snørret litt. Ble lyst i halsen etter jobbet og var slimete. Dette til tross gikk hun veldig bra. Det blir start om to tre uker.

Genius Street trener veldig fint og kommer seg for hver uke. Hun testes i midten av mai. Etter det avgjør vi når det blir start. Wolden mener dette er ei bra hoppe. Vi går en spennende tid i møte.

Pearl Street ser fin ut og spiser godt, men er i voldsom vekst om dagen. Hun blir derfor ikke trent veldig hardt, men trenes litt roligere og lenger. Kroppen må sette seg før hun er klar. Hesten er godt trent så dette skal ikke være noe problem. Det er med hester som for mennesker, noen kommer i puberteten tidlig og andre sent. Denne hesten kommer, men kroppen må sette seg først.

Coktail Street gikk jobb på Bjerke med Tengsareid i går. Han gikk 1,22 2000 meter, og 1,19 siste tusen. Han gikk helt alene noe som ikke er noe pluss for denne hesten, men fungerte fint og har kommet seg veldig den siste mnd. Han meldes til prøveløp om to uker. Veldig spennende med disse unghestene mtp hvordan de utvikler seg.

Dream Street trener på i Estland, men det er et stykke fram.

Frecel Street er Haugstad godt fornøyd med. Gikk i dag 8 intervaller på 1,35/1,140. Sterk og fin på det. Spennende unghest!

Amazing Street er i trening/innkjøring og lærer sakte, men sikkert. Bestemt og sprek hoppe.

Ingen kommentarer: