mandag 24. april 2017

På tide med en oppdatering igjen

Russel Street ser fin ut etter behandling og pause. Målet er start den 7.mai og helgen etter i V75 på Biri, men det bestemmer hesten selv. Tar han nye steg?

Royalty Street trener stadig bedre og bedre. Blir testet i et banejobb denne uka. Vi håper og tror vi får gode svar da. Det blir spennende å få rapport på dette, og vi legger en plan i etterkant.

Goldie Street trener også fint, blir også testet i et banejobb denne uka. Fungerer det bra blir det start om ikke lenge. 

Coktail Street gikk jobb sist uke og Kolnes var godt fornøyd. Gikk raskt ned oppløpet. Han får et jobb til med Tengsareid i vogna. Fortsetter framgangen da, blir det prøveløp neste.

Genius Street er Wolden godt fornøyd med utviklingen på. Hun får mye god trening og hun svarer godt på dette. Hun blir testet i et banejobb i midten av mai. Går det bra sikter vi mot start etter hvert.

Pearl Street fungerte ikke som best og ble behandlet i begge framknea i påsken.
Hun er tilbake i trening og får mye god trening. Det er ikke tatt noe avgjørelse på når det blir noe start, men vi har god tid.

Dream Street går det sakte framover med. Gikk 2100 meter på 1,32. Hun mangler litt fart og trenger fortsatt mer krefter til sin store kropp. Det er et stykke fram for denne hesten, men Revenue avkommene kan være litt trege.

Frecel Street er Haugstad godt fornøyd med. Gikk i dag 6x500 meter på 1,40 og noen litt raskere. Dette er lovende. Han trenes på og vi følger spent med på utviklingen.

Amazing Street er i trening/innkjøring. Hun er ikke enkel og lar seg ikke helt styre enda, men kommer seg sakte og sikkert. Bestemt dame dette, akkurat som sin mor.

Ingen kommentarer: