fredag 7. april 2017

God påske fra Stall Bacalao

Russel Street ser fin ut etter behandling og er i vekst om dagen. Denne perioden vil gjøre hesten godt og vi tror vi kan få en ny utvikling i hesten. Det blir spennende å se han utover våren og sommeren, tror det er mye utvikling igjen i denne hesten.

Goldie Street trener fint og det nærmer seg start igjen. Hun har fått på såler foran da hun har vært litt øm i hoven. Dette kombinert med at kroppen blir bedre og bedre, samt at hun er kvitt sykdommen hun hadde i den siste starten, gjøre oss sterke i troen på at hun vil få en flott vår og sommer.

Royalty Street har svart meget bra på behandlingen han får etter de fant muskel problemene. Det er en ny hest sier Cato. Blodverdiene ser også bra ut så vi håper og tror vi vil se en annen hest da han blir testet på banen etter påske. Hesten skal være mye bedre den dagen vi starter. Dette er også hesten sitt siste forsøk for oss i Stall Bacalao.

Genius Street har kommet seg veldig på de første ukene hos Wolden, som kunne melde i går at dette er ei "travmærr" med fin innstilling og god teknikk. Hun trener på noen uker til så legger vi planen videre. Vi har god tid og sesongen er lang for disse unghestene.

Pearl Street ble kjørt 2x3000 meter på 1,40 og 1,35 denne uka. Kolnes likte hesten og var positiv etter jobbet. Flott teknikk og ble ikke sliten. Vi trener på noen uker og ser om utviklingen fortsetter. Lang sesong så vi stresser ikke.

Coktail Street gikk jobb denne uka. Travet 1,25 1600 meter med en liten galopp. Den han gikk sammen med galopperte og da måtte jo han gjøre det. Han er litt barnslig, men ellers ser det bra ut. Han blir testet med Tengsareid etter påske så legger vi planen etter det. Ikke noe stress her heller, vi har god tid.

Frecel Street er Haugstad veldig godt fornøyd med, trener fint og blir ingen liten hest. Kraftig kar med rett innstilling og teknikk.

Amazing Street er i gang med "trening" hun blir tømmekjørt og settes snart foran vogna. Dette for å lære og se hvordan ting fungerer. Hun er en bestemt dame som ikke gjør dette uten kamp. Vil ha ting på sin måte.

Dream Street trener på ikke noe nytt å melde siden sist. Hun er stor og hengslete og trenger mer tid, må ha mer krefter får å bære den store kroppen.

Ingen kommentarer: