onsdag 8. mars 2017

Russel Street i V75 lørdag og rapport på hestene

Russel Street tar den lange turen til Bergen lørdag og starter i V75. Han trakk et fint 9 spor og alt ligger til rette for et fint løp i et par utvendig. Møter noen gode, men vi føler oss ikke slått på forhånd. Hesten holdt bra sist etter å ha havnet veldig langt bak fra start og på en bane som normalt passer han veldig dårlig. Tvi Tvi.

Goldie Street så finere ut enn noen gang på Bjerke sist uke, men da hun skulle angripe ebbet speeden ut med en gang. Dette var en skuffende prestasjon, noe galt? Det viser seg i ettertid at hun har en infeksjon i kroppen. Hun fylte i alle beina etter løpet og får det nå litt roligere til hun er frisk igjen. Det positive er at hun begynner å fungere bedre og bedre. Vi kommer sterkere tilbake.

Royalty Street trener på og får mye tung styrketrening om dagen. Dette for å styrke musklaturen rundt bakknea. Vi håper dette vil hjelpe og hesten kommer til start om ikke alt for lenge, men vi skal vel innrømme at vi begynner å bli litt utålmodige.

Pearl Street og Genius Street var det meningen skulle komme til Norge denne uka, men vi måtte utsette hjemreisen en uke. De kommer til Norge mandags kveld. Hestene er i full trening så det er ikke noe problem. Vi venter spent på de første rapportene fra Kolnes og Wolden.

Coktial Street var en tur til dyrlegen for å sjekke at alt var i orden, og eventuelt justere dette nå før vi skal starte. Hesten hadde litt utslag på bøyeprøvene og ble behandlet i framknea. Dette var veldig lite, men vi tar det nå for å være 110% klare til start. Mye tyder på at denne hesten har en god helse, måtte det vedvare. Hesten kommer til å gå prøveløp i begynnelsen av april. Vi gleder oss til å følge hesten utover.

Dream Street trener fortsatt på og kommer seg gradvis, men det går ikke veldig fort.

Frecel Street kommer seg veldig om dagen, en flott hest sier Haugstad. Han hadde lagt inn en voldsom speed her om dagen da han ble litt redd etter at det smalt fra en snøklump i vogna. Hun som kjørte kunne fortelle at hun aldri hadde kjørt så fort med en hest før, og det i trav. Nå kjører Haugstad denne selv i trening. Han våkner mer og mer til liv.

Amazing lærer for hver dag som går og det går ikke lenge til hun skal begynne treningen. Hun går i sandgropa og har lært hva det går ut på nå.

Ingen kommentarer: