torsdag 23. mars 2017

På tide med en rapport på hestene igjen

Royalty Street kommer seg gradvis om dagen og blir testet på banen igjen i løpet av april. Ser vi ikke stor framgang da så må vi vurdere hva vi gjør videre, men vi er fortsatt sterke i troen på at det går den rette veien.

Goldie Street skuffet i siste starten, men det var det heldigvis en grunn til. Hun er fortsatt litt forkjølet, men kommer seg hele tiden. Uansett får hun litt roligere trening og hun kommer garantert sterkere tilbake.

Russel Street skuffet i Bergen, men det var også en grunn til det. Han har nå vært hos veterinær og blitt behandlet, mulig det blir en rebehandling for at han skal være 100%. Det var framknea som var problemet, men dette er første gang hesten blir behandlet så en service må til innimellom. Han får nå en liten treningsperiode før han starter igjen. Han har vært flink, og vi er ganske sikkre  på at han vil utvikle seg utover våren og sommeren.

Pearl Street er nå på plass hos Sigbjørn etter en lang reis fra Estland. Sånne reiser er krevende og noen hester stresser seg opp mer enn andre. Pearl var sliten etter turen hjem hvor hun hverken spiste eller drakk noe særlig. Hun har også vært hos veterinær for å sjekke beina. Her ble det behandlet et framkne. Hun har fått det rolig og funnet seg godt til rette på Bjerke, spiser godt og koser seg. Treningen startes opp mandag så venter vi spent på tilbakemeldingene, men vi har det ikke travelt så hun får den tid hun trenger. Vi trener på noen uker og gjør opp status etter dette, men ingen start ved det første.

Genius Street er også på plass på Bjerke hos Wolden, det er litt det samme på henne som med Pearl Street. Ikke blitt behandlet, men reisa tar på og hun trenger noen uker med god trening så legger vi planen etter dette. Wolden sier dette er ei "travmærr" med rett innstilling og teknikk, men trenger litt banejobb før vi kan starte. Vi gjør opp status i slutten av april, det er langt til høsten.

Coktail Street trener på etter behandling og blir testet i et banejobb neste uke. Etter dette avgjøres det om det blir prøveløp i april. Kolnes er fornøyd med hesten, men vi har god tid.

Dream Street er igjen i Estland og får mye og god trening, men trenger tid.

Frecel Street trener fint og Haugstad er godt fornøyd med han. Fin størrelse og flotte bevegelser.

Amazing Street er en meget spesiell dama som det jobbes mye med for å lære hva ting går ut på, men hun er ikke enkel. Ofte de litt "gale" hoppene som blir best.

Ingen kommentarer: