onsdag 29. mars 2017

Hestene på rett vei, "håper" vi.

Royalty Street har slitt lenge, men fant vi virkelig feilen nå? Det håper og tror vi. Han har blitt gått over med lupe i helgen, og vi mener nå at vi har funnet svaret. Lengst oppe i lysken hadde han en muskelavrivning/strekk. At hesten har klart å løpe med dette i det hele tatt er vanskelig å forstå, men dette kan rettes på med riktig behandling, og han testes på banen om ca en mnd. Dette er trolig noe han har slitt med lenge. Skal vi endelig lykkes med denne hesten, ingenting hadde gledet oss mer.

Goldie Street er på bedringens vei og ser finere ut i kroppen enn noen gang. Trenes som normalt og vi satser på start om to til tre uker. Vi håper og tror det er mye å hente i denne hoppa.

Russel Street har vært på sjekk og beina var mye bedre, men fikk en behandling til. Dette vil gjøre han godt og han kommer ut igjen bedre enn noen gang. Han er også inne i en vekstperiode så en pause nå vil gjøre han godt. Målet er å starte igjen om ca en mnd.

Coktial Street blir testet i et banejobb denne uka og planen legges etter dette. Det måtte endres litt på dagen da det er endringer på Bjerke ettersom de har begynt med "Fransk lunsj" på mandager. Rapport kommer da dette er gjennomført.

Pearl Street er i gang med trening, og trenes godt nå 6-7 uker før vi gjør opp status på veien videre. Vi har god tid og det er til høsten det gjelder.

Genius Street trenes også normalt og vi gjøre opp status om 6-7 uker her også, litt det samme som Pearl Street.

Dream Street trener på og kommer seg, men det går ikke veldig fort framover.

Frecel Street trener fint og det økes nå på med trening. Det startes med intervalltrening så blir det spennende å høre på utviklingen.

Amazing Street er i gang med tømmekjøring. Dette er ikke enkelt, hun er veldig spesiell, men tøffe hopper liker vi.

Ingen kommentarer: