tirsdag 7. februar 2017

Russel Street og Goldie Street i samme V76 løp på Bjerke i morgen, og rapport på hestene.

Russel Street gikk et bra løp sist uke og kommer ut med ny balanse denne gangen. Treneren er veldig positiv til disse endringen da han mente etter løpet sist at nå hadde han funnet løsningen. Vi krysser fingrene for at dette er riktig, og at framganen fortsetter. Vi har helt klart ambisjoner om å kjempe i toppen her.

Goldie Street har trent fint etter behandling og vi stiller til start med ambisjoner også her. Har hun tatt et nytt steg i riktig retning mot å bli 100% i orden kan dette bli riktig så bra.

Royalty Street har fått en ny runde med behandling og ser finere o finere ut. Han strekker ut travet sitt mye bedre nå så dette ser lovende ut. Han får en pen baneøkt om ikke lenge for å se hvordan han fungerer på banen. Får vi denne hesten i orden så kan det bli riktig så bra, vi har ikke gitt opp.

Pearl Street trener fantastisk om dagen og viser en voldsom fart. Hun får nå god og lange intervaller i tung vogn. Farten må holdes nede, for det har hun mer enn nok av. Hun er veldig snill og holde på med, men så fort ut kommer ut i trening i sammen med andre hester er det en ny hest. Da vil hun vise seg og skriker omtrent som en hingst ville gjort. Vi gleder oss til hun kommer til Norge første halvdelen av mars.

Genius Street er inne i en liten vokst periode, men trener fortsatt veldig bra. Får det litt roligere nå som hun vokser, men har hele tiden vist fine ting i trening. Vi har to meget spennende hopper i Pearl og Genius Street. Får vi mye glede av disse i 2017? Genius Street kommer også til Norge i sammen med Pearl Street.

Dream Street trener fortsatt på og kommer seg hele veien, men har en vei igjen før det blir hjemreise til Norge. Hun har ikke farten i kroppen enda og trenger mer god trening. Uansett positiv utvikling hele veien.

Coktail Street er det ikke så mye nytt å melde, annet enn at han trener fint og er i rute mtp start utpå våren. En spennende hest som vi kan glede oss til å følge utover i 2017.

Frecel Street trener fint og kommer seg for hver uke. Går mer på bittet nå og har et flott steg. Han går i sammen med de andre toåringene og ligger ikke noe tilbake for disse.

Amzing Street er en meget spent dame som ikke er like samarbeidsvillig i følge Haugstad. Hun er prikk lik sin mor, og hun var ikke lett å ha med å gjøre, men ble jo en veldig god traver. Det blir spennende å høre de første rapportene utover våren da hun skal starte med treningen.

Ingen kommentarer: