fredag 24. februar 2017

Det skjer mye spennende om dagen

Russel Street har tatt løpet og seiern sist veldig fint og starter i Widding løpet på Bjerke i morgen. Her møter han på veldig mange gode hester i kampen om kr 75.000.-. Hesten skal kjøres passivt og kjøres til slutt hvis åpningen kommer og hvis det er noe å kjøre med. Vi er fornøyd med en premie i dette feltet, men målet er at hesten skal vokse på å møte så gode hester.

Goldie Street starter på Bjerke onsdag 1.mars. Hun trakk spor 10 denne gangen noe som passer fint. Det slipper hun å åpne knallhardt i kampen om tet og kan kjøres til slutt. Målet er at hun har tatt et nytt steg på veien mot 100%. Hun har trent fint etter løpet sist og kan forventes forbedret til denne starten. Hun møter ikke avskrekkende motstand så her kan alt skje.

Royalty Street får en tung styrketrenings periode nå om dagen. Bakknea er ikke bra og det trenges å styrke musklaturen rundt i dette område. Hesten er uansett i full trening, men får litt mer styrke en periode sånn at vi skal nærme oss målet om start etter hvert. Måtte vi bare få han i orden!

Pearl Street har trent veldig fint de siste ukene og kommer seg hele veien. Hun er ikke den største og mest ruvende hesten å se til på stallgulvet, men har en teknikk og innstilling som er meget god. Hun kommer etter planen til Norge neste helg. Hun går i trening til Sigbjørn Kolnes. Det blir spennende å høre på rapportene derfra.

Genius Street har også vært i full trening i lang lang tid. De siste ukene har hun fått det litt roligere da hun har vært i en vekst periode. Uansett en meget spennende hoppe som også kommer til Norge neste helg hvis alt går etter planen. Hun går i trening til Anders L. Wolden, han er også ny som trener for Stall Bacalao og vi gleder oss til å samarbeide med Anders.

Coktail Street har ikke stått over en dag med trening og er skikkelig gjennomtrent. Kolnes har vært godt fornøyd med hesten og det han viser. Han er sterk, men mangler kanskje litt fart enda. Uansett farten pleier å komme da det blir vår og det gis litt mer gass. Vi gleder oss til å følge denne hesten utover.

Dream Street kommer seg fortsatt sakte, men sikkert. Hun blir ikke med til Norge i sammen med de andre, men skal trenes videre da hun trengere litt mer tid.

Frecel Street er i god gang med treningen og våkner mer og mer til liv. Han går mer på bittet og har flotte bevegelser. Han oppfører seg fortsatt meget fornuftig og gjør det han får beskjed om. Søstera har også gjort det meget bra i Sverige, så dette blir spennende.

Amazing Street begynner å lære mer og mer, men det går litt i rykk å napp. Meget bestemt dame som vil ha det på sine premisser. Det blir spennende å høre rapportene den dagen hun starter treningen skikkelig.

Ingen kommentarer: