tirsdag 31. januar 2017

Starthester og rapporter på hestene

Det går mot vår og vi i Stall Bacalao går en spennende tid i møte. Det er noe spesielt med disse unghestene, alle er jo lovende, men hvor gode blir de egentlig? Alle drømmer jo om en god hest, og det er nettopp dette som er så spennende.

Russel Street starter på Bjerke torsdag førstkommende, han trakk spor åtte bak bilen, men dette skal ikke ha så mye å si i et lite felt. Det store spørsmålet er om vi ser framgang fra sist start, det er noe vi håper og tror på. Hesten trener fint i følge Morten A.Pedersen. Vi får håpe hesten får et fint løp og slipper å gå i dødens nok en gang. Han har fortjent et fint løp i et par utvenidg og kjøre siste 500-600 meter.

Goldie Street trener finere og finere. Hun meldes til løp på Bjerke neste uke. Vi håper på å se en hest som fortsetter sin fine framgang. Fungerer hun 100% kan dette bli riktig så bra!

Royalty Street blir også bedre og bedre etter behandling. Han får nå ut steget sitt bedre og er klart på bedringens vei. Han kommer ikke til start før han her klar, og han skal testes skikkelig på banen før det blir noe start.

Coktail Street gikk lørdag sitt andre banejobb. Han gikk en 2000 meter på 1,24 og fungerte veldig bra. Han trenger selvsagt noen jobb for å få opp farten. Dette er en sterk hest som mangler litt fart enda, men det mye bedre det er sånn. Farten pleier som regel å komme på disse hestene, kapasiteten og styrken er ikke så lett å få frem.

Pearl Street fikk vi rapport på lørdag etter en meget god intervalløkt. Hun har vært inne i en meget god periode de siste ukene og treneren er veldig fornøyd. Hun har voldsom fart i kroppen, så nå er det bare å trene på i rygger med tunge vogner sånn at hun er klar for å komme til Norge i midten av mars. Dette blir en meget spennende hoppe for oss i Stall Bacalao.

Genius Street trener fortsatt veldig fint, tøff dame som vi gleder oss veldig til å få til Norge i midten av mars. Vi har to veldig spennende og fine hopper i Pearl og Genius. Måtte de bare holde seg skadefri så kan dette bli riktig så morsomt.

Dream Street er det fortsatt fin framgang på, men mangler en del før hun er klar for å komme til Norge, men det er ikke alltid de som er tidligst ute blir de beste hestene på sikt.

Frecel Street trener fint og oppfører seg som en voksen hest. Jogger 10-15 km på en fin og lett måte. Det viktigste for hans del nå er å fylle på med masse og god grunntrening.

Amazing Street er nå skilt fra sin mor 100%. Moren begynte å bli lei henne og Amazing er en meget bestemt liten jente som vet hva hun vil. Måtte hun bare få brukt dette på en riktig måte den dagen hun skal i løpsbanen.

Ingen kommentarer: