torsdag 5. januar 2017

Goldie Street fortsetter framgangen, Russel Street skuffet, og rapport på hestene.

Godt nytt travår til alle medlemmer og lesere!
Blir 2017 Stall Bacalao sitt år? Vi må jo leve i håpet!

Vi har pr dags dato to hester som starter, men det kommer flere utover i 2017, vi står foran et meget spennende år. Vi gleder oss!

Goldie Street startet nyttårsaften og gikk et meget bra løp fra dødens på en meget krevende bane. Hun koblet sterkt grepet på lederen og tapte knepent for en som kom ute i banen. Hesten viser klar framgang uten at hun er 100% enda. Det jobbes hardt hos Bente og Cato for å få henne helt i orden. Klarer de det kan dette bli en meget spennende sesong for henne. Hun ble denne uka behandlet i bakknea og høyre skulder framme. Vi håper nikkingen kommer herfra, og at denne behandlingen hjelper. Målet er en start eller to til hvor hun fungerer 100% før hun får noen uker med god trening.

Russel Street hadde vi forhåpninger til i går, men han skuffet oss. Treneren var fornøyd med hesten, men valgte litt feil utstyr for dagen. Han gikk med åpent hodelag for første gang og bomull i ørene, og da ble han veldig lat. Med fasit i hånd burde også kusken gått ut i andre par utvendig da muligheten var der. Uansett går han et raskt oppløp og er veldig pigg etter løpet, han finnes heller ikke sliten. Hesten starter på Bjerke onsdag den 11.januar. Dette er et løp med under kr 41`i grunnlag og sportrapp. Vi var heldige og fikk spor to mot ikke avskrekkende motstand. Denne dagen blir det full gass for å se om hesten har utviklet seg noe den siste tiden, ellers blir det endringer i opplegget. Vi håper og tror han vil vise seg fra en bedre side neste uke.

Royalty Street kommer seg gradivs og det var meningen at han skulle testes neste uke, men dette blir nok utsatt en ukes tid. Han ble behandlet i bakknea også han denne uka, da det var mistanke om at han hadde litt problemer der. Dette viste seg å være høyst nødvendig. Dette kombinert med jevnlig behandling av Bente håper vi gjør susen. Han skal testes skikkelig i et jobb før vi starter på nytt. Han kommer ikke til start før vi føler han viser stor framgang i banen. Får vi denne på skinner igjen tror vi fortsatt det er en blåser, bare det ikke sitter i hode;)

Coktail Street trener på hos Kolnes og svarer veldig godt på bakketreningen, dette er en sterk type som kommer til å gå til mål, mangler kanskje litt fart enda. Uansett er det ikke satt noe fart på han enda, men det startes gradvis med dette og farten pleier som regel å komme ganske raskt på disse unghestene. Hesten har ikke stått over en eneste treningsøkt og oppfører seg veldig fint. Målet er å starte i april, men dette bestemmer hesten selv. Det kan være lurt å starte når de er klare, plutselig kommer disse unghestene i en vekstperiode og må tas litt pent.

Genius Street er Haugstad veldig godt fornøyd med i trening. Har lagt bak seg en meget god periode og gjør ting veldig lett. Tøff dame som tåler en støyt. Hun kommer til Norge i midten av mars. Målet er å starte i slutten av april.

Pearl Street er også i godt driv om dagen, men her kjøres det mer i rygg. Hun viser voldsom fart og kondis, men Haugstad er litt skeptisk til psyken hennes derfor må vi bygge opp den over tid, kjøres i rygger og koser seg med det. Hun blir også med hjem til Norge i midten av mars og målet er å starte i slutten av april.

Dream Street kommer seg sakte, men sikkert. Uansett hun trenger mer tid og blir ikke med til Norge i sammen med de andre.

Frecel Street jogger på og ser veldig fin ut. Dette er en meget spennende hest med en meget sterk morstamme. Haugstad er veldig godt fornøyd med hesten så langt. Uansett tidlig å si hvor god han er.

Amazing Street koser seg om dagen og blir gradvis adskilt fra sin mor. Veldig bestemt jente som har vet hva hun vil. Det fikk Haugstad erfare da de skulle ha henne på hestebilen for en tid tilbake. Der måtte det 3 karer til for å få henne på selv om moren sto på bilen;) Vi håper dette vil komme henne til gode den dagen hun skal kjempe i banen.

1 kommentar:

Putte Wallis sa...

vilken av era hästar tror du har störst chans att segerstrida på svenska V75 under året?

Lycka till