torsdag 1. desember 2016

Russel Street og Goldie Street starter til uka

Vi har to starthester til uka.
Russel Street starter på Bjerke tirsdag under lunsjtravet der. Han trakk et 8 spor bak bilen, men vi får håpe det løser seg. Han er frisk og rask igjen og har aldri trent så fint som han gjør nå i følge Morten. Han har blitt finere i kroppen og på hugget om dagen. Vi krysser fingrene for at han tar et steg i riktig retning.

Goldie Street starter på Bjerke onsdag. Treårsløp stengt på kr 11`, altså perfekte forutsetninger, men hun trakk spor to på volte noe som ikke er så bra. Uansett hun har våknet skikkelig til liv de siste ukene og går i strikkene som bare det. Hun fikk tirsdag et jobb på Jarlsberg og fungeret meget bra. Hun gikk 1,22 2000 meter og avsluttet 1,14 ned oppløpet. Cato var veldig fornøyd. Håper også dette vises i løpet onsdag.

Royalty Street kommer seg hele tiden, men vi venter fortsatt litt med start. Han skal være 110% klar neste gang han skal starte, derfor tar vi to uker for mye enn for lite.

Coktail Street trener flott og Sigbjørn mener han har fire jevne og fine toåringer som det skal bli spennende å følge neste år. Han får nå litt mer trening i bakke noe som han svarer bra på. Det er bra kapasitet i denne hesten. Vi gleder oss til å se han i banen til neste år.

Genius Street er tilbake på sporet og gikk denne uken intervaller i sammen med Pearl Street, begge fungerte fint og fulgte hverandre hele veien. De hadde også nesten helt lik puls etter økta. Hestene blir spennende å følge i 2017.

Dream Street fortsetter framgangen, men kommer til å trenge mer tid og kommer ikke til Norge samtidig som de to andre.

Frecel Street er Gudmund veldig fornøyd med, gjør alt han får beskjed om og har flotte bevegelser.

Amazing Street skal en tur til Norge i sammen med sin mor neste uke sånn at hun blir registrert på riktig måte. Alt bra med mor og datter.

Ingen kommentarer: