tirsdag 27. desember 2016

God jul fra Stall Bacalao

Goldie Street starter på Bjerke nyttårsaften. Hun vant sist og fungerer bedre og bedre, men det viste seg at hun var tett i halsen etter løpet. Hmmmm er hun såpass at hun vinner med tett hals? Det blir spennende å se henne på lørdag. Spor tre og ikke avskrekkende motstand.

Russel Street varmet meget bra sist, men gikk seg stiv i sandbanen på Biri. Det blir ikke aktuelt å starte han noe mer på Biri vinterstid. Banen passer ikke hans smale, men kraftfulle baksteg. Neste start blir på Bjerke 4. Januar.

Royalty Street var på banen for en tid tilbake, men det han viser i trening hjemme viser seg ikke på banen. Er hesten ødélagt eller skal vi prøve litt til? Vi prøver litt til, men vi er skeptiske til denne hesten som vi hadde såååå store forventninger til.

Coktail Street trener fint og virker som en sterk hest, mangler litt fart enda, men det kommer. Han er etter Coktail Jet og de er ikke de tidligste. Uansett han avsluttet i 1,19 fart i siste jobb.

Genius Street er den som viser best takter i trening om dagen. Har lagt bak seg en vekst periode og fungerer mye bedre nå. Haugstad er veldig fornøyd!

Pearl Street er fortsatt fin, men det jobbes  med psyken hennes. Dvs hun kjøres mye i rygg. Stor kapasitet og fart, men hva med innstilling?

Dream Street trener på og kommer seg gradvis, men trenger mer tid. Hun har ikke hatt den utviklingen vi ønsket, men de har funnet ut at hun ikke har tatt til seg nok næring. Dette ser bedre ut nå og hun kommer seg hele veien. Uansett hun trenger tid.

Frecel Street jogger på og oppfører seg som en gammel hest, krysser fingrene for at utviklingen fortsetter. Flott hest med fine bevegelser.

Amazing Street er nå tilbake i Estland etter en tur i Norge og registrereing. Hun skilles gradvis i fra sin mor, men koser seg fortsatt med god morsmelk. Flott hoppe med rett innstilling og psyke. Etter at hennes far og mor har vist så gode resultater har vi mottatt fine bud på denne hesten. Hyggelig oppmerksomhet det;))))

1 kommentar:

Travis Smith sa...


I know this site offers quality based articles and other material, is there any other web site which gives such data in quality? netflix login