tirsdag 15. november 2016

Rapport på hestene

Goldie Street startet sist uke, vi hadde forhåpninger til en god prestasjon, men ble litt skuffet. Hesten fungerte ikke som best og ble fjerde. Uansett så er vi på rett vei, men mangler det siste for å være i mål. Det jobbes for å løse det siste problemet og de tror de har funnet ut av dette, men det vil tiden vise. Vi satser på start igjen om et par uker.

Russel Street skal starte på Biri fredag førstkommende. Spor 6 bak bilen og grei motstand. Han ble meldt til løp igjen ettersom han har vært mye finere i trening nå. Han har lagt bak seg en vekstperiode, noe som vi håper er årsaken til at han ikke har tatt et steg videre de to siste startene.

Royalty Street blir finere og finere om dagen, men har hatt litt dårlige blodverdier, defor er han satt å vidunderkur som vi håper hjelper. Kroppen er fin nå, men han må få den rette energien i kroppen før det blir noe start. Hesten får et skikkelig banejobb for å sjekke at alt er i orden før neste start.

Pearl Street ser veldig fin ut om dagen og trener flott. Hun har skikkelig fart i kroppen og gjør ting veldig enkelt. Dette blir helt klart en meget spennende hest å følge neste år.

Genius Street har fått et sår på det ene beinet, men ikke noe alvorlig. Hun har fått det litt rolig noen dager, men det skal ikke ha noe å si. Straks tilbake i full trening. Flott hoppe som har trent bra i lang lang tid. Kanskje ikke den samme farten som Pearl Street pr.dags dato, men Haugstad har veldig tro på denne bestemte dama.

Coktail Street er Sigbjørn veldig godt fornøyd med. Han er litt forsiktig med sine uttalelser til oss mtp våre forventninger, men vi skjønner det på han at han har troen på denne hesten. Han har nå begynt å gå intervaller i bakken og gjør dette veldig fint. Bra motor og steg i denne hesten.

Dream Street trener fortsatt på, hun ligger noe bak Pearl og Genius, men kommer seg hele tiden. Det påregnes litt mer tid før hun er klar og tas til Norge.

Frecel Street er godt i gang med treningen og Haugstad er veldig godt fornøyd med hesten. Flott steg i han, bra størrelse og oppfører seg ekemplarisk. Selvsagt tidlig å si noe som helst, men så langt ser alt lovende ut.

Amazing Street koser seg sammen med sin mor og har blitt veldig stor på kort tid nå. Dette kommer til å bli en blåser sier Haugstad;)

Ingen kommentarer: