fredag 25. november 2016

Det ser bedre ut med hestene

Russel Street gikk løp på Biri sist uke og ble kjørt passivt da det gikk sykdom på stallen og vi hadde kjørt i dødens to løp på rad. Hesten er fortsatt litt grønn og sprutredd, men la inn en flott sluttspurt. Det viste seg i ettertid at hesten var litt småsyk i tillegg så prestasjonen var veldig bra. Han er litt snørrete om dagen så det blir ikke start med det første. Det var først tenkt start på Bjerke til uka, men vi drøyer det en ukes tid til før det blir start. Han har lagt seg ut og er i fin utvikling mener Morten.

Goldie Street fungerte ikke som best i sin siste start, dette har det blitt jobbet hardt med og hun er piggere enn noen gang i trening. Cato ligger bakover å holder på henne i trening, dette har skjedd nå den siste uka. Før måtte enn sitte med pisken over ryggen hennes for å få henne til å løpe. Vi melder enten til Bjerke den 7.des eller Jarlsberg den 11.des. Skal det endelig løsne?

Royalty Street kommer seg hele tiden, kroppen og musklaturen er nå veldig bra, men han har manglet litt på blodverdiene og den rette energien. Dette har det blitt jobbet hardt med og han kommer seg veldig. Nå løper han med halen i været på de to siste dragene, det har han ikke gjort tidligere, da ville han hjem til stallen. Han testes i et skikkelig hurtigjobb om ca to uker. Er det da en ny hest vi ser blir det løp. Vi skal være sikre på at han er klar til neste løp.

Pearl Street trener fortsatt strålende og Haugstad er meget fornøyd om dagen. Hun har lagt seg ut og vokst mye som har gjort henne godt. Dette blir en meget spennende hest til hoppeløpene i 2017.

Genius Street er nå tilbake i full trening og trener fint. Hun mangler litt av samme farten som Pearl enda, men det kommer er Haugstad sikker på. Hun har bra motor og er en bestemt dame som vi kan få mye artig med i 2017.

Dream Street kommer seg sagt, men sikkert. Uansett så trenger hun mer tid før hun er på nivå med de to andre. Uansett hele veien positiv utvikling. Hun har lagt seg ut mye, noe som er veldig bra.

Frecel Street er Haugstad meget godt fornøyd med, jogger nå 12-13 km på en lett måte. Han har et flott steg, men framfor alt en veldig fornuftig hingst. Er som en bil å kjøre, aldri noe tull.

Amzing Street er nå i ferd med å avvendes fra sin mor, hun har vokst mye og ser flott ut. Dette blir en blåser;)

Ingen kommentarer: