onsdag 26. oktober 2016

Royalty Street til start lørdag og rapport på hestene.

Lørdag førstkommende starter Royalty Street for første gang på 3 mnd. Hesten har sett fin ut i trening en god periode nå, men er selvsagt tung i kroppen. Uansett dette første løpet tar vi som et prøveløp. Hvor står vi? Hesten bestemmer selv hvordan han vil løpe, det viktigste er at han fungerer og ikke tuller.

Goldie Street startet sist uke, og var tilbake til gamle synder. Hun har etter dette blitt behandlet og det er store sjanser for at feilen satt netopp der. Vi krysser fingrene for at dette er roten til alt vondt. Blir denne hesten 100% så kan det bli riktig så bra. Hun viser både fart og styrke.

Russel Street trener på, men er inne i en vekstperiode og fungerer kanskje ikke så fint. Dette skyldes kanskje også litt manglende framgang de to siste løpene. Hesten trenes, men vi venter noen uker til neste start. Hesten er bare 3 år, og må få tid til vokse seg til.

Pearl Street ser veldig fin ut om dagen, hun har vokst en del og gjør treningsjobbene veldig fint. Går nå litt intervaller i trykkvogn og ligger lavt i puls etter på.

Genius Street ser også veldig fin ut, går samme intervaller som Pearl Street, men hun går litt mer i strikkene(hissig dame) så hun ligger noe høyere i puls, men går også litt raskere i intervallene.

Coktail Street trener fint hele veien og ikke noe å klage på, får masse god trening og gjør alt han får beskjed om. En meget fornuftig hest.

Dream Street fortsetter framgangen, og trener på. Hun blir uansett ikke noe tidlig hest, men kan bli spennende på litt lengre sikt.

Frecel Street er Haugstad meget fornøyd med, veldig fornuftig med flotte bevegelser, ikke noe tegn til feil noe sted. Han jogger nå 3 km på en fin måte.

Amazing Street koser seg sammen med sin mor. Det som kan legges til her er at faren S.J`s Caviar er i vinden som bare det. Hans første store årgang på mange år i Sverige, er 2 åringer i år. Her har flere startet og vunnet løp på en overbevisende måte. Den beste satt like godt ny svensk rekord for toåringer på 1,13,0. Kanskje ikke så rart at den nest dyreste på auksjoen i Sverige var etter S.J`s Caviar. Da er det ekstra morsomt at vi i Stall Bacalao har to avkom etter netopp denne. Genius Street er jo også etter denne hingsten.

Ingen kommentarer: