mandag 10. oktober 2016

Goldie og Russel Street begynner å vise ting, og rapport på hestene

Goldie Street startet på Jarlsberg fredag og vi hadde vel ikke de store forventningene, men fikk oss en veldig hyggelg overraskelse. Hun har bare feilet og tullet hele tiden, men vist at det er fart og krefter i henne. Fredag gikk hun uten sjekk og noe som helst av utstyr. Fra spor 8 bak bilen var målet helt klart å kjøre feilfritt og ta det derfra. Hun ble tatt pent fra start og havnet sist. Hun hakket og gikk litt, men feiliet ikke. I nest siste sving ble hun lagt i angrep og avsluttet strålende til 3 pl. Hun gikk nesten hele siste runden i tredjespor og gikk siste tusen i underkant av 1,15. En kjempe opptur! Stabiliserer denne hoppa seg kan det bli riktig så spennende framover. Mulig neste start blir på Bjerke den 19.oktober. DNT unghestserie stengt på kr 30.000.- for hopper. Hvis vi kommer med da, hun har litt lite poeng.

Russel Street har startet en gang siden siste oppdatering og gikk bra fra dødens til 2 pl. Han fungerte kanskje ikke like fint som sist uten baksko, men uansett var vi fornøyd. Hesten har trent fint etterpå og skal starte på Biri fredag 14.oktober. Her står han på tillegg, men møter ikke avskrekkende motstand så vi stiller til start med ambisjoner.

Royalty Street kommer seg hele veien og begynner å få tilbake energien. Fungerer også bedre og bedre. Hesten var inne på Jarlsberg sist uke for et lett hurtigjobb. Cato var meget fornøyd da han danset rundt på 1,22 2000 meter. Uansett skal vi bruke god tid på hesten så det blir ikke noe start enda. Det blir et nytt jobb om ca to uker. Etter dette bestemmer vi hva vi gjør videre. Vi krysser fingrene for at hesten er på rett vei.

Pearl Street var vi innom å så på da vi var i Estland på årsmøtetur sist helg. Dette er ei flott hoppe som har flotte bevegelser og andelslaget var lettere imponert over det vi fikk se. Holder denne hesten seg skadefri så kan det bli riktig så spennende neste år. Hun har etter dette vært på banen i sammen med en annen hest for et hurtigjobb. Der ble det kjørt en 2000 meter på 1,32 med siste 200 meter på 1,19, og en 1600 meter på 1,30 med siste 200 meter på 1,15,8. Dette er veldig lovende.

Genius Street var ikke så fin da vi var på besøk, men hun var litt redd vanndammene og den sterke vinden for dagen. Hun gikk uten noe i ørene. Vi likte uansett hesten og trenerne mente dette kom til å bli en bra hest. Etter dette har hun gjennomført et flott treningsjobb, så den dagen vi var der tar vi ikke så tungt. Denne hesten blir bra!

Dream Street fikk vi også se da vi var i Estland. Fin hest, men som er litt stor og tung i kroppen enda, og vi så forskjell på denne og de to andre. Hun trenger helt klart litt mer tid da hun ikke har samme fart i kroppen osv som de to andre. Uansett en spennende hest som kommer, men trenger uansett litt mer tid.

Coktail Street så vi på Bjerke under klasseløpshelgen og så veldig fin ut der han sprang fort ned et oppløp med halen rett ut. Dette blir en spennende hest å følge i 2017. Vi blir nok ikke den som vinner det første 3 årsløpet, men det er jo til høsten pengene deles ut.

Prince Frecel ble kjøpt på auksjonen og ser veldig fin ut. Flotte bevegelser og en utrolig fornuftig og hyggelig hest til å være hingst. Han har blitt kjørt med og oppfører seg flott! Det blir veldig spennende å følge utviklingen her.

Amazing Street så vi også i Estland, flott hoppeføll med lange rette bein som koste seg sammen med sin mor. Vi håper dette blir den nye folkehesten i Stall Bacalao, folk må melde seg.

Ingen kommentarer: