lørdag 24. september 2016

Russel Street gikk bra i går, og rapport på hestene

Russel Street gikk i går et bra løp til andre på Bjerke. Fungert kanskje ikke så godt som i den siste starten, men uansett er vi fornøyd med prestasjonen fra dødens. Han kommer til å starte på utover høsten, så håper vi utviklingen fortsetter.

Goldie Street gikk prøveløp mandag og måtte nok en gang innom galoppen, men gikk veldig fint etterpå. Vi tester ut diverse utstyr og prøver oss i løp om ikke lenge. Hun viser fart og kapasitet så vi kan ikke gi opp enda.

Royalty Street trener bedre og bedre, men mangler fortsatt litt før det blir start. Kroppen fungere bedre, men mangler litt energi. Vi venter til han er klar.

Coktail Street gikk et jobb på Bjerke sist helg og så veldig fin ut. Flott steg og stil på hesten. Kolnes er veldig fornøyd med hesten.

Dream Street trener bedre og bedre. Kommer seg hele veien, men mangler fortsatt litt til hun er på høyde med de andre.

Pearl Street trener fortsatt fint, gjør ting lett og trener normalt nå. Hun er fortsatt ikke så stor så vi håper hun vokser litt mer.

Genius Street er en bestemt dame som trener flott. Haugstad er meget fornøyd med henne. Nok til at vi forsøkte å kjøpe broren på auksjon sist helg, men han ble for dyr og gikk for kr 190.000.-.

Prince Frecel ble kjøpt på auksjon. Spennende hest med meget god morstamme. Vi gleder oss til å følge utviklingen på denne.

Amazing Street ser lekker ut, et flott føll med flott stamme som vi gleder oss til å følge.

Til helgen blir det årsmøtetur til Estland for å se på hestene i hyggelig omgivelser.Ingen kommentarer: