fredag 2. september 2016

Russel Street debuterer i dag og Goldie Street prøver seg i kriteriekval mandag

Russel Street debuterer på Biri i kveld. Han har trent fint i lengre tid, men er trenger litt tid. Vi tar det første løpet som en test. Målet er en fin gjennomføring uten noe tull, men vi blir ikke overrasket om han kjemper blant topp tre. Uansett det bor mye i denne hesten, men fortsatt urutinert og har mye å lære. Tvi tvi!

Goldie Street startet sist uke på Drammen. Hun så veldig fin ut, men ble grisepigg med helstengt hodelag fra start og dro i veien. Hun fungerte meget bra etterpå så vi bestemte oss for å prøve henne i kriteriekval. Bare gi henne et fint løp og se hva som skjer. Nå trakk vi i tillegg spor 8 så da blir det å ta opp fra start og smyge med. Vi får en test på hvor hun står. Det blir draskylapper denne gangen.

Royalty Street har funnet seg veldig godt til rette hos Cato og Bente. Får det rolig i trening og det jobbes inntenst med kroppen hans. Det er ikke lagt noen planer for neste start, vi tar det når han er klar. Det sies at Royalty har blitt en "ny" Golden Street for Bente. Vi krysser fingrene for at de finner ut av hesten og vi kan få mye glede av denne hesten i framtiden. Han skal få den tiden han trenger.

Coktail Street trener flott og Kolnes er fornøyd med utviklingen. Flott hest som gjør alt han får beskjed om. Det blir spennende å se neste år hvor han står, men følelsen sier at han ikke er ekstremt tidlig ute. Målet er å starte i april/mai.

Genius Street er trener Haugstad veldig godt fornøyd med og i siste intervall økt gikk det unna. Hun fikk strekke litt på seg i de to siste dragene, og hun var nesten ikke til å stoppe. Dette er ei hoppe som er tøff i hode sier treneren. Vi får håpe hun vil bruke dette til noe fornuftig neste år.

Pearl Street gikk også samme intervall økt sist uke og fungerte veldig fint. Hun har vært litt småsjuk et par uker, men er nå frisk igjen. Haugstad var veldig fornøyd etter denne økta. Hun er litt liten, men det er ikke størrelsen det kommer ann på er det noe som heter;)

Dream Street er Haugstad hele tiden fornøyd med utviklingen på og blir bare bedre og bedre. Hun skal få gå mye i den nye sandgropa for å bygge muskler i bakparten. Hun er ganske stor så hun trenger mye krefter.

Amazing Street ser flott ut og har vokst veldig den siste tiden. Hun koser seg sammen med sin mor på store grønt områder.

Ingen kommentarer: