tirsdag 9. august 2016

Stall Bacalao må satse på yngre krefter framover

Da er det på tide å se framover, og ikke deppe for mye over det som har skjedd, selv om det ikke har vært lett etter alt som har skjedd. Vi har jo mange flotte unghester som det begynner å se bedre ut med. Rapport pr hest følger under.

Goldie Street skal starte på Jarlsberg fredag 12.august. Hun trakk spor 1 med Tengsareid i vogna. Hun har kommet seg gradvis i trening og sett fin ut i to jobb inne på Jarlsberg. Gikk sitt siste jobb på 1,20 2000 meter på en flott måte. Vi tar det første løpet som en test, men håper selvsagt på framgang. Vi venter spent på fredagen, er dette noe å satse på videre?

Royalty Street er klar til start på Bjerke i morgen. Han har vært syk, men er nå klar igjen. Selvsagt noe tynt jobbet, men skal få dette løpet som en gjennomkjøring. Gikk jobb sist uke på 1,20 2000 meter på en helt grei måte. Fungerte 100%, men trengte jobbet. Vi ligger lavt første gangen ut, det blir et deffensivt opplegg. Vi gjør opp status etter løpet.

Russel Street kommer seg hele veien og skal gå jobb på Bjerke i morgen før løpene. Fortsetter framgangen så nærmer det seg start. Gikk 1,22 på en sterk måte i siste jobb. Han har bra motor, men mangler litt fart enda, men det pleier å komme gradvis på disse unghestene. Morten Pedersen mener dette skal bli en bra hest. Vi venter spent.

Pearl Street og Genius Street var for første gang på banen sist uke, og Haugstad var veldig fornøyd. Gikk et jobb på 1,50, men kjørte en 500 meter på 1,25 på veldig enkel måte. Dette var fin læring for begge to, mens Genius var mest skeptisk til alt det nye. To fine hopper som gjør ting veldig enkelt.

Dream Street kommer seg hele veien og er ikke langt etter de andre nå, Haugstad tror dette kan bli en fin hest, men trenger litt mer tid.

Coktail Street jobber på inne på Bjerke og Kolnes er godt fornøyd med det han viser i trening. Selvsagt alt for tidlig å si hvor god denne er, men veldig fornuftig og flotte bevegelser.

Amazing Street koser seg sammen med sin mor, og har vokst noe veldig. Hun var liten da hun kom til verden, men ser nå flott ut. Lette fine bevegelser og står rett og fint på sine bein.

Ingen kommentarer: