torsdag 9. juni 2016

Cash Street klar for OGP helgen

Cash Street gikk et veldig bra løp sist uke og tapte i siste steget, men kvalifiserte til finalen som går lørdagen OGP helgen. Vi trakk spor 4 i finalen i kampen om kr 100.000.- Hesten har sett veldig fin ut etter løpet og kan ventes forbedret etter den siste starten. Han hadde fått det pent i trening etter Åby og var noen kilo for tung. Taktikken avgjør Tengsareid, men vi har diskutert diverse utfall;) Vi stiller til start med ambisjoner.

Goldie Street er behandlet og har sett fin etter dette, hun meldes til DNT unghestserie for hopper på Biri 16.juni. Kommer vi med her blir det muilgens litt endringer på utstyr for å få henne til å søke mer framover. Mulig vi tester blindmaske. Hun har helt sikkert også gått framover med løpet sist.

Russel Street har vist flott utvikling de siste mnd og blir meget spennende å følge framover. Han kommer til Norge nå i helgen og går i trening til Morten A. Pedersen. Viktig å satse litt på ungdommen også. Det blir spennende å høre på rapportene derfra. Veldig spennende hest framover, norskfødt treåring. Og faren Russel November avler meget bra på få avkom. Årgansenerne i Nederland er etter han.

Royalty Street har skuffet veldig i sine første starter, og ble vallak for to uker siden. Tiden vil vise om dette er løsningen. Han får det nå litt rolig i trening og vi får se når han kommer tilbake til start. Uansett vi har ikke gitt opp treårssesongen!

Sist uke kom en ny hest til verden. Amazing Street! Hoppe etter S.J`s Caviar og Rita Sensation(hoppederbyvinner). Dette er en hyperspennende hoppe som vil bli spennende å følge. Målet er at denne hoppa skal bli en skikkelig andelshest for Stall Bacalao. Et opplegg og blir presentert for andelshaverne på årsmøteturen til Estland i oktober.

Coktail Street gikk jobb på Bjerke sist uke og så fin ut, dette var det første banejobbet for hesten så han er litt fersk enda, men flotte bevegelser i hesten og en spennende hest å følge framover.

Genius Street har kommet seg veldig nå og er på høyde med Pearl Street i trening. Det føles ut som hun bare jogger i trening, men tilfelle er at hun løper ganske fort. De andre holdt ikke følge så Haugstad måtte ta med klokke neste gang. Da hadde det gått litt for fort.

Pearl Street tas fortsatt litt rolig da hun er vekst, men ser veldig fin ut.

Dream Street kommer seg hele veien, men er fortsatt noen hakk bak Genius og Pearl.

Ingen kommentarer: