tirsdag 24. mai 2016

Royalty Street i dag og Goldie Street søndag

Royalty Street starter på Forus i dag. DNT unghestserie med kr 40.000.- i første venter vinneren, og det er noe vi helt klart har ambisjoner om å ta med oss hjem til Østlandet. Dette er en hest vi har hatt store forventninger til, men som har skuffet stort i de to første løpene. Første starten hadde han store problemer med munnen og tenner, gikk på "skakke" i banen. Sist var han ikke kurrant i beina og feilet. Han har vært gjennom en voldsom vekstperiode, men har nå satt seg mer i kroppen. Kolnes har kjørt et jobb med han på 1,22 2000 meter. Dette jogget han sa Kolnes. Tengsareid kjørte et jobb med han sist uke og var veldig fornøyd med det han kjente. Hesten virket mer voksen og føltes sterk. Han er rask fra start og med et fint 6 spor satser vi mot tet, kommer vi oss dit sitter vi der. Dette blir veldig spennende, får vi en etterlengtet opptur?

Goldie Street starter på Drammen søndag. DNT unghestserie for hopper med kr 40.000.- i første også dette. GV. Gundersen kusker hoppa denne dagen. Sporet ikke klart i skrivende stund, men vi stiller selvsagt med ambisjoner. Hoppa er god, men det gjør oss litt usikre etter galoppen sist. Fungerer hun, så er hun langt fra borte.

Cash Street trener veldig fint og meldes til Bjerke 1.juni. Kval løp til finale på Bjerke OGP helgen. Hesten har tatt løpet på Åby veldig bra og ser kanskje bedre ut enn noen gang.

Russel Street gikk lørdag et 3 årsløp i Estland. Han tok teten og slapp til en annen som skulle være bra. Vi ønsket å gi han et fint løp i rygg. Hesten viste stor framgang og gikk i strikkene og kjentes veldig sterk ut, helt til han mistet en framsko i siste sving og feilet. Haugstad mente at hesten ikke var sliten i det hele tatt etter løpet og gikk glipp av en 1,19 tid. Dette også på en bane som er vesentlig dårligere enn her i Norge. Hesten kommer til Norge OGP helgen og går i trening til Morten A.Pedersen. Det blir veldig spennende å følge utviklingen videre. Det kan bli en spennende høst!

Coktial Street trener meget bra og Kolnes er veldig fornøyd. Kommet seg veldig de to siste mnd etter en vokstperiode. Kolnes mener han lett klarer mønstringsløpskravet pr dags dato. Med Coktail Jet som far og en meget spennende morstamme gjør denne hesten uhyre spennende å følge videre.

Pearl, Dream og Genius Street trener alle fint og er i rute, ikke så mye nytt å melde der.

Ingen kommentarer: