tirsdag 10. mai 2016

Går Stall Bacalao en lysere tid i møte?

Stall Bacalao har lagt bak seg en tung periode, men i denne sporten går det opp og ned, det vet vi alt om. Nå som solen og sommeren er her, satser vi på at det også løsner for andelslaget!

Cash Street har tatt løpet på Åby på en utmerket måte, han gikk rett i matfatet etter løpet og har fått det litt rolig en ukes tid i etterkant av løpet. Det ble kjørt intervaller med han i går, og Tengsareid hadde kanskje aldri kjent han bedre. Gode Ready Cash avkom blir som regel bedre av sånne trøkker.
Neste start blir onsdag 1.juni på Bjerke, kvalifisering til finale på Bjerke lørdagen OGP helgen.

Royalty Street ser nå fin ut og trenes på, målet er å starte på Bjerke den 25.mai. DNT unghestserie for NF 3 åringer. Får vi her hestens første opptur? Hvis nedtur her må noe gjøres.

Goldie Street fungerer nå fint etter en litt roligere periode med behandling osv. Hun testes på Bjerke i morgen 11.mai. Målet er start på Bjerke den 18.mai. 3 årsløp med breddepremiereing. Hesten ser strålende ut.

Russel Street har kommet seg veldig etter prøveløpet og blir finere og finere. Det trenes på og det er mulig han går et 3 årsløp i Estland om to uker. Dette for å få rutine og jobb i kroppen. Vi gjør opp status etter dette.

Coktail Street har vært igjennom en vokst periode, men har virkelig kvikknet til de siste ukene. For en drøy uke siden jogget han 1,30 1000 meter. Han ser veldig fin ut og Kolnes har sagt hele tiden at han har tre veldig fine 2 åringer, men at kanskje Coktail Street har manglet litt fart i forhold til de andre, og derav hakket bak disse. Nå sies det at han er den beste;) Veldig gode nyheter, men vi vet at disse unghestene utvikler seg forskjellig. Det er dette som gjør de så spennende med unghester.

Dream Street har kommet seg veldig og er nå på høyde med de andre, Haugstad er veldig fornøyd med utviklingen. Alt har bedret seg, kropp, trav og innstilling. Veldig positivt!

Genius Street trener fortsatt fint, men er en hissig dame som må tas litt forsiktig. Blir kjørt mest mulig i rygg i hele sommer. Dette for å holde henne rolig. Haugstad sier følgende: Holder denne seg i trav fra start og er med der framme skal det en god hest til for å slå henne. Hærlig innstilling!

Pearl Street er fortsatt inne i en sterk vekst periode og ligger derfor mye. Hun trenes derfor rolig sånn at hun får tid til å sette seg i kroppen. Uansett en veldig fin hoppe som vi hele tiden får gode rapporter på.

3 kommentarer:

Putte Wallis sa...

Hej
Blev Cash Street trött i ledningen eller hade han något i kroppen? Sjuk?
Lycka till

Morten Skjolddal sa...

Etter åpning første 500m på 1.08.4 og første 1000m, 1.10.3, ble han stiv. Han ble for stri og dro i vei noe for fort. Dessverre så holdt det ikke helt inn. :-) Ikke syk, og vi sikter mot start 1. juni i Yesbox kvalifiseringen på Bjerke.

Putte Wallis sa...

Tack. Lycka till