torsdag 7. april 2016

Golden Street til start på Klosterskogen i dag, og Cash Street med et rått løp i helgens V75, men galopp.

Golden Street starter på Klosterskogen i dag, han var veldig tung i kroppen i det første løpet etter en mget tung treningsperiode. Cato har aldri trent en hest så tungt så det er ikke noe rart han ikke var på topp. Dette var også en klar beskjed fra oss i Stall Bacalao. Vi ønsker å løfte hesten til nye høyder. Han har nå fått det lettere i trening og formen bør være på rett vei. Han er ikke i toppform enda, men mot denne motstanden bør han ha en meget god sjanse. Den største utfordringen er kanskje svingene på Klosterskogen, men vi tror det går bra. Vi venter spent på dagens løp, er han på rett vei?

Cash Street gikk et rått løp lørdag uten å få penger. På den meget krevende Leangenbanen lørdag feilet han fra start, og tapte 30-40 meter. Han kom likevel tilbake og så ut som en vinner midt på oppløpet da han feilet igjen. Tengsareid mente alt ble feil denne dagen, han ble for tung i balansen på den meget tunge banen, og da han skulle dra hørehetta på oppløpet feilet han. Det beste er at hesten er rett og fin og fungerer flott, men vi må finne den rette balansen til de forhold han skal gå på. Det ble feil lørdag. Denne hesten blir det utrolig spennende å følge utover sesongen. Neste start blir på Sørlandet om drøyt to uker, hvis alt går etter planen. Går dette bra er det ikke umulig vi starter på Åby helgen etter under Olympiatravet.

Goldie Street skulle egentlig starte på Jarlsberg den 15.april, men har nå pådratt seg en hovbyll derfor er det meget usikkert om hun starter. Vi tar ingen sjanser, det er masse løp framover uansett.

Russel Street gikk hurtig sist uke og kommer seg hele veien. Går mer i strikkene og begynner å skjønne hva dette går ut på. Han får et nytt jobb om en ukes tid, fortsetter framgangen er det ikke umulig han går prøveløp før han reiser til Norge.

Royalty Street fungerer mye bedre nå og kommer seg hele veien, målet om å starte på Biri den 22.april står ved lag. Fungerer denne hesten blir det meget spennende å se hvor han står. Kolnes mener denne er bra, men det vil tiden vise.

Coktail Street kommer seg hele veien og begynner også å få litt mer fart i kroppen. Oppfører seg fortsatt eksemplarisk og gjør ting veldig lett. Dette er en meget spennende hest som vi gleder oss til å følge utviklingen på videre.

Genius Street er Haugstad veldig godt fornøyd med og har veldig fin utvikling. Trener på i sammen med de beste toåringene og gjør ting lett.

Pearl Street ser fortsatt veldig fin ut og har vært i full trening lenge. Ingenting negativt å melde om denne flotte hoppa.

Dream Street kommer seg fortsatt, men ligger litt etter de andre i følge Haugstad. Denne og en til ligger litt etter de andre på utvikling så langt, men hun viser hele veien framgang.

Ingen kommentarer: