fredag 15. april 2016

Golden Street til start i dag og rapport på hestene

Golden Street starter på Jarlsberg i dag fra spor 8 mot gode hester. Han skal få en fint løp og kjøres på sjans. Han fikk en reaksjon psykisk etter den første starten i år. Han fikk skikkelig syra og var rett og slett ikke klar for løp etter den knallharde treningen. Sist gruet han seg til løpet og var redd for å få den samme opplevelsen med melkesyre. Da han skjønte at syra ikke kom gikk han til mål. Uansett han trenger en god opplevelse i dag og blir kjørt innvendig og til slutt hvis sjansen byr seg. Fornøyd med premie, vi tar dette som et hurtigjobb.

Cash Street fikk i dag sin første harde økt etter Leangen starten og fungerte veldig bra, Tengsareid var veldig førnøyd med hesten. Vi stiller 100% klar for neste helg i V75 på Sørlandet. Er han på topp denne dagen skal det en god hest til for å slå han!

Royalty Street begynner å se veldig fin ut nå, en helt annen form på hesten sier Kolnes. Løper med hode mellom beina og halen i været. Han har fått på sommerpelsen og ser lyst på livet. Han er 50-60% bedre enn ved den første starten i følge Kolnes. Han får et banejobb med Tengsareid før løpene på Bjerke i morgen. Etter dette satser vi på at vi er klarer for DNT unghestserie på Biri 22.april med kr 40.000.- i første. Veldig spennende med denne hesten framover.

Goldie Street er i kraftig vekst om dagen og fungerte ikke som best sist. Hun var til sjekk hos Lars Moen i går og ble behandlet i bakkne og en has. Tidligste start blir i midten av mai. Hesten ser helt strålende ut, men hun må være klar i kroppen.

Russel Street gikk hurtig i går og kommer seg hele veien. Han meldes til prøveløp, men vi vurderer å vente litt til før vi tar han til Norge. Han er ikke klar for å avslutte på 1,11 siste 500 meter som noen 3 åringer gjør om dagen. Dette avgjøres om en drøy uke. Haugstad er uansett sikker på at denne hesten kommer, men vi må være litt tålmodig. Kastrasjon osv har satt han litt tilbake.

Dream Street har kommet seg veldig den siste tiden. Kroppen har blitt mye bedre og fungerer bedre på alt. Trenes på og går nå sammen med de andre.

Genius Street ser veldig fin ut og går i strikkene som bare det, og blir ikke sliten i følge Haugstad. Hun er også litt hissig så viktig å holde igjen litt. Ei lita frøken med trøkk i dette.

Pearl Street er i vekst om dagen og får det litt roligere i trening, men dette har ikke noe å si. Hun har fått så utrolig mye god trening over lang tid og er langt foran de andre mtp grunntrening. Ei veldig fin hoppe som det går store ord om!

Coktail Street har kommet seg veldig nå, begynner også å vise mer fart. Han vokser også en del så det varierer litt fra dag til dag hvor fin han er, men sånn er det med unghester som hele tiden vokser. Dette kommer til å bli en stor kraftig hest!!

Ingen kommentarer: