torsdag 21. april 2016

Etter Golden Street sin tragiske bortgang sist uke, må vi nå se framover....

Som sikkert de fleste har fått med seg falt Golden Street om i banen på Jarlsberg sist fredag og var død på stede. Dette var veldig tungt for oss i Stall Bacalao, ettersom han har betydd så mye for oss. Vi må bare få takke han for alle gode minner og se framover. Hans høydepunkter var 3 plass i Kriteriet og 2 plass i JGP. Dette var en hest langt utenom det vanlige, sånne vokser ikke på trær.
Han var heller ikke forsikret, noe vi tok en beslutning på for noen år tilbake i Stall Bacalao. Når sånne ting inntreffer kan enn selvsagt stille seg spørsmålet om det er riktig. Uansett, takk for alt Golden Street!!!

Royalty Street starter på Biri i morgen 22.april. Han trakk bakspor, men da er han sikret et fint løp og kan kjøres til slutt. I disse unghestløpene blir det som regel mye galopp og tull. Han så veldig fin ut i banejobb på Bjerke lørdag. Da ble det kjørt 2000 meter på 1,20,0, der siste runden gikk vesentlig fortere, og oppløpet viste 1,12,0 på GPS klokka. Han fungerte nå 100%, rett og fin hele veien. Hesten er mye finere nå og viser en helt annen form. Blank og fin, løper med hode mellom beina og halen i været. Vi gleder oss til å se han fredag, men tar dette som et ledd i oppkjøringa mot en forhåpentlig bra sesong.

Cash Street starter i V75-3 på Sørlandet lørdag. Det er sportrapp(spor etter grunnlag) så vi var klar over at sporet ikke ble det beste. Han starter fra spor 8. Han møter på El Diablo BR, men Cash Street viser veldig fin form om dagen. Ble lett behandlet etter løpet sist og ser lekker ut. Løpet sist setter vi en stor strek over, alt ble feil den dagen mtp skoning og baneforhold. Han satt fast og slo bortpå seg. Han kommer ut med litt lettere balanse nå og skal være klar for kamp i følge Tengsareid. Han kommer til å kjøre litt fra start for å se hvordan ting løser seg. Vi stiller til start med ambisjoner, for sist viste han helt klart at noe stort er på gang. Vi melder også til start på Åby Olympiatravdagen neste lørdag. Går han bra på Sørlandet lørdag, starter vi også der hvis vi kommer med.

Goldie Street fungerte ikke som best i siste jobb og har blitt behandlet. Fått det rolig i trening etter behandling sist uke. Hun kan tidligst starte i midten av mai. Vi venter i spenning på denne flotte hoppa.

Russel Street gikk jobb mandag og fungerte mye bedre, han har gått kraftig fram med det siste banejobbet så det var en meget fornøyd Haugstad som rapporterte fra Estland. Han avsluttet 1,14,0 siste 500 meter i banejobbet. Dette begynner å gå rette veien, og han går prøveløp lørdag 23.april. Fortsetter framgangen da? Vi avgjør etter dette om vi tar han til Norge. Uansett veldig oppløftende rapporter og flott framgang.

Coktail Street trener fortsatt bra og kommer seg hele veien. Ikke mye nytt som skjer fra uke til uke med disse unghestene.

Dream Street er den av 2 åringene som det er mest nytt å melde om. Hun har hatt stor framgang de siste ukene og begynner nå å ligne en traver. Er straks på høyde med de andre 2 åringene. Veldig positiv utvikling på det meste.

Genius Street og Pearl Street er det ikke mye nytt å melde om, de trener flott og alt går etter planen.

Ingen kommentarer: